Remedii naturale impotriva tusei...numai cu Grintuss

Perioda rece a venit si odata cu ea copilul tau a racit. Este sezonul virozelor respiratorii si probabil te intrebi ce medicamente sunt sigure pentru copilul tau pentru a fi administrate acasa. Nasul curge, gatul doare, iar cel mic nu mai are aceeasi pofta de joaca ca pe timpul verii. Disconfortul cauzat de durere si accesele de tuse sunt un chin pentru el, iar tu trebuie sa gasesti solutia naturala, cu gust placut, sigura si fara efecte adverse.

Grintuss este solutia!
Grintuss pentru copii este un sirop 100% NATURAL, pe baza de plante atent selectionate. Mierea de Salcam si Patlagina calmeaza tusea, favorizand expectoratia. Formula speciala a siropului contine ingrediente obtinute din Agricultura Biologica– Miere de Salcam, Grindelia, Patlagina si Helichrysum, bogate in principii active cu efecte antiinflamatoare, antiastmatice si antiseptice locale.

Tuse seaca sau productiva?
Sunt de domeniul trecutului, numai cu Siropul pentru copii de la Grintuss. Siropul, realizat de Aboca, nr 1 in Italia, protejeaza mucoasa si calmeaza tusea, conferind o senzatie de respiratie usoara. Formula sa, imbogatita cu uleiuri esentiale de Menta si Eucalipt, completeaza eficienta principiilor active, conferind produsului un gust placut, special pentru copii. Puiul tau va putea sa se bucure de joaca si va uita de senzatia de durere.

Pentru mai multe informatii despre produsele gamei Grintuss, apasati aici.

Produsele sunt disponibile in farmacii.