Ajuta-ti copilul sa dezvolte un sistem imunitar puternic

Generalitati

Primii sapte ani sunt cei mai importanti pentru micutul tau, deoarece in aceasta perioada se formeaza sistemul imunitar si se dezvolta cea mai mare parte a organismului si a creierului (aprox. 95%). Atentia pe care o acorzi acum sanatatii copilului tau, poate dicta evolutia sa ulterioara ca adult, inclinand balanta spre un nivel optim de sanatate sau spre deficiente imunitare si alte afectiuni.

Argintul coloidal, substanta naturala cu proprietati extraordinare, aflat in compozitia produsului First Defense de la Secom ii ofera copilului tau protectie impotriva factorilor patogeni si il ajuta sa isi dezvolte un sistem imunitar puternic.

Informatii esentiale despre argintul coloidal

Tot ceea ce trebuie sa stii despre influenta benefica a argintului coloidal asupra sanatatii poate fi rezumat astfel: distruge agentii patogeni din organism, in aproximativ 6 minute de la administrare, iar bacteriile si virusurile nu sunt capabile sa dezvolte rezistenta la argint, prin urmare nu pot produce mutatii in organism. De asemenea, argintul coloidal nu are efecte adverse si nu afecteaza intr-un mod toxic organismul copilului tau.

La sfarsitul secolului 20, in lumea medicala s-a descoperit ca mare parte dintre lichidele vitale din organism, precum sangele si limfa, au caracteristici coloidale, adica inglobeaza si transporta particule (nutrienti, oxigen, etc.) cu dimensiuni mai mari decat cele ale moleculelor proprii. Astfel, prin intermediul sangelui, particulele de argint coloidal asigura o oxigenare celulara puternica si distrugerea tuturor organismelor patogene cu care vin in contact, stiut fiind faptul ca agentii patogeni se dezvolta doar in mediul anaerob. In plus, argintul coloidal nu afecteaza enzimele si bacteriile “benefice” din tractul digestiv, deoarece particulele ionizate de argint coloidal sunt transportate prin sange si nu ajung in aceasta zona.

Argintul coloidal de calitate superioara contine particule extrem de fine de argint pur, de dimensiuni micronice si este obtinut fara procese chimice, prin suspendare in apa distilata, demineralizata sau deionizata. Terapia complementara cu argint coloidal nu are efecte secundare, deoarece acesta nu este toxic si nu afecteaza organele sau functiile organismului, fiind eliminate in 72 de ore, prin sistemul limfatic, circulator sau rinichi dupa ce si-a indeplinit rolul bactericid.

First Defense de la Secom pentru protectia imunitara a copilului tau

First Defense de la Secom contine argint coloidal foarte fin, cu micro-particule de 0.001 microni, suspendate in apa deionizata, cu efect puternic antibacterian, antiviral, antifungic si antiparazitar pe mai mult de 650 de tipuri de agenti patogeni.

Prin formula sa unica pe baza de argint coloidal, maslin si St. John’s Wort, First Defense stimuleaza imunitatea specifica umorala si celulara - imbunatatind producerea de imunoglobuline IgA, IgM, IgG si de limfocite T, precum si pe cea nespecifica antiinfectioasa - prin cresterea numarului de fagocite, celule care inglobeaza si digera bacterii si celule tumorale . In plus, reduce timpul de recuperare dupa toate tipurile de infectii bacteriene si virale si stopeaza dezvoltarea bacteriilor.

First Defense de la Secom este recomandat in dezechilibre imunitare, alergii, toxiinfectii alimentare, sindromul de intestin permeabil, malabsorbtie, enterocolita, colon iritabil, giardioza si hepatita. Actioneaza ca adjuvant in tratamentul cazurilor de gripa, pneumonie, otita, sinuzita si meningita.

Sustine sistemul imunitar al copilului tau in mod natural, cu First Defense de la Secom. Acesta face parte din portofoliul Secom si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.