Ce (nu) stiati despre probiotice

Probioticele sunt microorganisme vii care, atunci cand sunt administrate in cantitati adecvate, au efect de imbunatatire a sanatatii organismului prin refacerea si echilibrarea florei intestinale.

In interiorul colonului (intestinul gros) exista in mod normal un numar de aproximativ 400 de tipuri de microorganisme care constituie flora intestinala. Flora intestinala bine echilibrata contine microorganisme care protejeaza sanatatea (probiotice). Aceasta poate fi afectata de o alimentatie nesanatoasa (mancarea de tip fast-food) dar, mai ales, de administrarea de antibiotice.

In cazul administrarii antibioticelor, probioticele ajuta la repopularea stratului natural de bacterii „bune“. Un aport suplimentar de probiotice are efecte pozitive asupra florei intestinale. Probioticele determina: reglarea tranzitului intestinal, reducerea reactiilor inflamatorii si/sau alergice, imbunatatirea tolerantei la lactoza, cresterea imunitatii, prevenirea infectiilor tractului intestinal.

BIOTICSeste un produs probiotic sigur, deoarece bacteriile din compozitie constituie o parte normala a tractului digestiv - contine Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium, doua dintre tulpinile probiotice cele mai intalnite in flora intestinala sanatoasa.
BIOTICS se gaseste atat sub forma de capsule adresate adultilor - BIOTICS, cat si sub forma de plicuri cu pulbere pentru copii – BIOTICS Baby.
BIOTICS si BIOTICS Baby corecteaza dezechilibrul florei intestinale si ajuta la evitarea diareii asociate consumului de antibiotice, precum si a altor probleme gastro-intestinale.

BIOTICS si BIOTICS Baby sunt produse naturale. Nu au fost inregistrate efecte secundare si pot fi utilizate indiferent de varsta. Cereti sfatul medicului sau farmacistului in legatura cu folosirea Biotics Baby.

BIOTICS si BIOTICS Baby sunt disponibile in farmacii, la pretul recomandat de 16,5 lei cutia BIOTICS si 20,5 lei cutia BIOTICS Baby.

Pentru mai multe informatii accesati www.biotics.ro