Calea naturala catre sanatatea sistemului osteo-articular

Generalitati

Afectiunile osoase si articulare iti pot afecta sanatatea pe termen lung, prin alterarea cartilajului, scaderea densitatii osoase, atrofierea musculaturii si ingreunarea circulatiei sanguine.

Astazi, potrivit informatiilor oferite de Organizatia Mondiala a Sanatatii, aproximativ 10 milioane de romani sufera de afectiuni ale sistemului osteo-articular, cele mai frecevente fiind artroza, artrita si spondiloza. MSM de la Secom, prin concentratia optima de substante active, 100% naturale, reprezinta cea mai eficienta solutie naturala impotriva afectiunilor osteo-articulare, reducand inflamatiile si durerile si crescand mobilitatea articulara.

Cele mai raspandite boli osteo-articulare la romani

Stilul modern de viata isi pune deseori amprenta asupra afectiunilor pe care le resimtim, spondiloza si artroza fiind doar cateva dintre reumatismele degenerative cu o larga raspandire in epoca actuala.
Spondiloza apare ca urmare a uzurii discurilor intervertebrale, determinand o alterare biochimica a cartilajelor articulare la acest nivel. Pe masura ce afectiunea progreseaza, inflamatiile si durerile se extind, generand atrofie musculara locala, tulburari respiratorii si chiar tulburari ale circulatiei sanguine.

Spre deosebire de spondiloza, artroza este o forma de reumatism degenerativ care altereaza functionarea normala a articulatiilor membrelor inferioare si superioare. Ambele afectiuni se instaleaza treptat, fiind cauzate mai ales de lipsa actiunilor preventive de reducere a uzurii cartilajelor.
Loviturile puternice, accidentele in sporturile de performanta si inaintarea in varsta pot determina aparitia artritei. Instalata ca o afectiune inflamatorie, artrita duce la erodarea treptata a cartilajului care acopera osul afectat si la ingrosarea osului localizat sub acesta. Deformarea oaselor si diminuarea flexibilitatii sunt doar cateva dintre efectele neplacute ale artritei.

Recomandarea Secom

MSM de la Secom este un produs 100% natural, cu actiune eficienta in reducerea inflamatiilor si durerilor si cresterea mobilitatii articulare, datorita formulei complexe cu Metilsulfonilmetan (MSM), Curcumin, Boswellia, Gheara matei si Gheara diavolului. Metilsulfonilmetanul, prezent in compozitia MSM, este un mineral cu rol esential in formarea keratinei si colagenului. Cele doua proteine mentin integritatea si supletea pielii, articulatiilor, cartilajelor, ligamentelor si tendoanelor si ajuta la vindecarea fara cicatrici inestetice a acneei.

In plus, sunt recunoscute actiunile lor adjuvante in cresterea si intarirea unghiilor, precum si pentru conferirea unei straluciri deosebite firului de par. Curcuminul din compozitia MSM determina reducerea actiunii enzimei LOX5, implicata in procesul aparitiei cancerului osos. In plus, MSM ajuta la refacerea mucoasei gastro-intestinale in boala Crohn, colita ulcerativa, reflux gastro-esofagian si hiperactivitate, datorita compusilor alcaloizi si polifenoli din Gheara matei. Aceasta planta din compozitia MSM are efecte remarcabile in curatarea tractului intestinal, facilitand absorbtia nutrientilor in organism.

Eficienta produsului MSM este dovedita si prin administrarea de zeci de ani la nivel international. MSM face parte din portofoliul Secom, care cuprinde peste 100 de produse 100% naturale, destinate unei game variate de afectiuni.

Pentru mai multe detalii cu privire la MSM sau la alte produse Secom, va rugam sa accesati site-ul www.secom.ro.