Protectie imunitara pe sapte planuri

Generalitati

Sistemul imunitar este mai complex decat ne-am imaginat, actionand pentru protectia noastra pe sapte componente diferite: circulator, limfatic, epidermic, respirator, sistemic, celular si digestiv. Pentru a ne intari imunitatea, natura ne ofera un intreg arsenal de nutrienti necesari organismului, acum prezenti in SystemWell de la Secom.

SystemWell are o actiune specifica asupra fiecareia dintre cele sapte componente ale imunitatii prin formula sa unica si complexa, care contine vitamine, minerale, extracte din plante, ciuperci medicinale, probiotice si prebiotice.

Cele 7 planuri

Sistemul epidermic
Pielea este prima linie de aparare a organismului. Suprafata sa este acida in mod natural pentru a preveni atacul si penetrarea microorganismelor patogene. SystemWell contine Aloe Vera si Gotu Kola care pastreaza sanatatea pielii tale.

Sistemul respirator
Cea de-a doua linie de protectie a organismului este reprezentata de mucoasa membranelor care protejeaza nasul, gatul si plamanii. Unul dintre rolurile sale principale este de a tine la distanta “invadatorii” din aerul pe care il respiram. Ajuta-ti organismul sa actioneze eficient cu SystemWell cu extracte de Schinduf, Unguras, Cimbru si Iarba Mare.

Sistemul digestiv
Probioticele sunt acele “bacterii prietenoase” care asigura echilibrul florei microbiene intestinale, actionand in principal la nivelul intestinului subtire. Prebioticele (FOS) sunt fibre solubile, implicate in procesele de descompunere si asimilare rapida a alimentelor. Prebioticele actioneaza ca suport pentru probiotice, efectele lor fiind vizibile mai ales la nivelul intestinului gros. In compozitia SystemWell se regasesc deopotriva probiotice, prebiotice si extracte de Goldenseal, Strugure de Oregon si Arabinogalactan pentru a pastra sanatatea sistemului tau digestiv la nivel optim.

Imunitatea sistemica
Organismul produce in mod constant o mare varietate de celule care asigura protectie imunitara, precum limfocitele, celulele macrofage si neutrofile. SystemWell, prin extractele de Echinacea, Astragalus, Maslin si Smirna, stimuleaza productia acestora in organismul tau.

Sistemul circulator
Prin intermediul sangelui, celulele imunitare sunt transportate spre zonele de inflamatie sau de infectie din organism. Celulele imunitare ataca si neutralizeaza invadatorii prin eliberarea enzimelor cu rol protector. Imbunatateste-ti circulatia sanguina cu ajutorul lui SystemWell, cu extracte de Usturoi, Cordyceps, Ardei Rosu si Ginkgo Biloba.

Sistemul celular
Celulele organismului se apara prin eliberarea unor molecule proteice puternice cunoscute sub denumirea de citokine. Sprijina apararea celulelor din organismul tau cu IP-6 si ciupercile medicinal organice Maitake, Reishi, Shiitake si Yamabushitake, continute de SystemWell.

Sistemul limfatic
In reteaua de noduri limfatice din intregul organism, limfocitele identifica, ataca si neutralizeaza “invadatorii”. Stimuleaza actiunea limfocitelor cu SystemWell, cu extracte de Ginseng-Siberian, Gugul, Patlagina si Rozmarin.

SystemWell face parte din portofoliul Secom, care cuprinde peste 100 de produse 100% naturale, destinate unei game variate de afectiuni. Aceste produse sunt disponibile in farmaciile si centrele cu profil naturist din intreaga tara.

Pentru mai multe detalii cu privire la SystemWell sau la alte produse Secom, va rugam sa accesati site-ul www.secom.ro.