Produsele naturale Secom tin infectiile urinare la distanta

Generalitati

Infectiile tractului urinar sunt cele mai raspandite afectiuni din lume dupa infectiile respiratorii. Femeile sunt mai expuse riscului decat barbatii, peste 50% dintre femei suferind de o infectie urinara cel putin o data in viata.

Procentul este similar pentru barbatii de varsta a treia si cu atat mai alarmant cu cat in peste 25% dintre cazurile diagnosticate cu una dintre formele de infectii urinare, aceasta recidiveaza. In plus, si copiii fac infectii urinare in proportie de 2%, iar femeile insarcinate in peste 10% dintre cazuri.

Secom iti propune cele mai eficiente produse naturale pentru sustinerea organismului in prevenirea infectiilor urinare si pentru actionarea inca de la primele simptome: Cran Clearance si Total Cleanse Kidneys.

Tipuri de infectii si cauze

Infectiile urinare se intalnesc la nivelul rinichilor (glomerulonefrite), tractului urinar superior (pielonefrite, pielite) sau la nivelul tractului urinar inferior (cistite, epididimite, prostatite), fiind generate de actiunea unor microorganisme patogene asupra mucoasei aparatului urinar. Dintre acestea, cele mai raspandite sunt bacteriile din grupul Escherichia coli, cunoscute sub numele E. coli si care intervin in aproximativ 90% dintre cazurile de prima infectie urinara.

Alte microorganisme cu actiune uropatogena la nivelului tractului urinar sunt germenii gramnegativi (Proteusmirabilis, Proteus morgani, Proteus vulgaris, Klebsiella, Pseudomonas) si grampozitivi (Enterococus). In plus, instalarea infectiilor urinare este favorizata de germenii prezenti la nivelul intestinului gros si care ajung in vezica prin uretra. Astfel se explica si predispozitia femeilor catre infectiile urinare, cunoscand faptul ca uretra la femei este mai scurta decat cea a barbatilor.

Orificul uretral la femei se afla in vecinatatea orificiilor vaginal si anal, fiind facilitata trecerea bacteriilor patogene in uretra mai ales pentru bacteriile care poseda mobilitate (Proteus). Contactul sexual, sterilizarea deficitara a instrumentelor ginecologice, existenta altor focare de infectie in organism si deplasarea bacteriilor prin sange la nivelul aparatului urinar, afectiuni ale colonului, constipatia cronica, igiena necorespunzatoare sunt cateva dintre cauzele care determina instalarea infectiilor urinare.

Infectiile urinare netratate se pot croniciza, conducand in timp la calculi renali sau chiar la insuficienta renala, cu consecinte grave asupra intregului organism.

Recomandarea Secom

Poti sa ajuti organismul in prevenirea recurentei infectiilor urinare sau sa actionezi de la primele simptome, apeland la tratamentul complementar cu produsele Secom: Cran Clearance si Total Cleanse Kidneys.

cran clearanceCran Clearance este un produs 100% natural pe baza de extract de merisor, cu cea mai mare concentratie de substanta activa de pe piata: 650 mg/capsula. Merisorul este recunoscut inca din antichitate pentru rolul sau bactericid, datorita acizilor benzoic si citric din compozitie. Este un puternic dezinfectant urinar, intervenind in procesul de lizare a uratilor (dizolvarea derivatilor din acizii urici) care favorizeaza aparitia unei game variate de afectiuni.

Actioneaza ca antiinflamator prin stimularea sintezei acidului salicilic. Cran Clearance reduce severitatea simptomelor si recurenta infectiilor aparatului urinar prin efect bactericid si prin diminuarea aderentei agentilor uropatogeni la mucoasa tractului urinar. De asemenea, Cran Clearance poate fi administrat in preventia si tratamentul complementar al infectiilor urinare cauzate de malformatii ale tractului urinar, litiaza renala, adenom de prostata, vezica neurogena la pacientii cu diabet sau cu afectiuni cerebrale, dar si in alte afectiuni urinare grave.

total cleanse kidneyPentru rezultate optime, se recomanda administrarea produsului Cran Clearance in asociere cu Total Cleanse Kidneys, datorita rolului sau detoxifiant la nivel renal. Total Cleanse Kidneys are o formula complexa, 100% naturala, cu efect dezinfectant si diuretic, intervenind in procesul de eliminare a agentilor uropatogeni din organism: E. coli, Klebsiella, Enterobacter, Proteus, Pseudomonas, Mycobacterium tuberculosis, Chlamydia, etc.

Total Cleanse Kidneys regleaza pH-ul urinar, fiind un important antilitiazic renal si vezical. Urina acida sau alcalina predispune la formarea de calculi urinari. In plus, Total Cleanse Kidneys are rol diuretic, eliminand toxinele acumulate la nivel renal si mentinand concentratia sanguina optima de potasiu si sodiu.

Eficienta produselor Cran Clearance si Total Cleanse Kidneys este dovedita si prin administrarea de zeci de ani la nivel international. Cran Clearance si Total Cleanse Kidneys fac parte din portofoliul Secom, care cuprinde peste 100 de produse 100% naturale, destinate unei game variate de afectiuni.

Pentru mai multe detalii cu privire la Cran Clearancesi Total Cleanse Kidneys sau la alte produse Secom, va rugam sa accesati site-ul www.secom.ro sau pagina de facebook Secom Romania.

Cautati produsele SECOM in orasul dvs!
Pentru mai multe detalii despre gama de produse Secom accesati site-ul www.secom.ro