Foltene - Specialistul in prevenirea si tratarea caderii parului

Generalitati

Ai observat ca a inceput sa iti cada parul sau ca acesta nu mai are vigoarea de altadata? Fie ca este vorba de factorii sezonieri sau de periaj, stres sau ritmul agitat al vietii tale, parul tau nu mai are acelasi volum si nu mai debordeaza de sanatate. Studiile clinice au demonstrat ca parul cade din cauza microcirculatiei deficitare si a lipsei elementelor nutritive la nivelul scalpului.

Pentru a preintampina caderea parului si a stimula cresterea firelor de par noi, Laboratoarele Foltene Pharma au creat doua game de produse, specifice pentru femei si barbati, care sa te ajute sa iti pastrezi sanatatea parului tau. Pentru ca suntem diferiti si problemele noastre sunt diferite.

La femei, caderea parului este difuza si sezoniera. Ea este agravata de dietele incorecte, tratamentele chimice (vopsit, permanent, etc), nastere, alaptare, stres. La barbati, caderea parului este localizata, precoce (poate incepe la 20 de ani) si progresiva. Ea este agravata de excesul de sebum, matreata, stres, poluare. In consecinta, Laboratoarele Foltene, dupa cercetari aprofundate au creat doua game de tratament si sampon impotriva caderii parului specializate pe actiuni diferite pentru femei si barbati.

Foltene Pharma gama pentru femei

Se bazeaza pe actiunea sinergica a doua principii active:
Tricalgoxyl, un amestec de oligozaharide naturale, brevetat de Laboratoarele Foltene, care previne caderea parului si stimuleaza cresterea acestuia;
Complex nutritiv de biominerale: mentine starea de sanatate a parului si scalpului.

Studiile clinice realizate pentru evaluarea efectului Tricalgoxyl in tratamentul caderii parului la femei au demonstrat ca acesta intareste firul de par, il restructureaza si ii stimuleaza cresterea. Parul devine mai viguros, puternic si plin de stralucire.

Foltene Pharma va ofera in farmacii Kitul cu tratament impotriva caderii parului pentru femei + Sampon impotriva caderii parului pentru femei CADOU

tratament femei foltene
Tratamentul pe baza de fiole este foarte eficient pentru a reduce caderea parului, intarirea lui si stimularea cresterii noilor fire de par, in asa fel incat structura acestuia sa fie reinnoita. Furnizeaza elemente nutritive pentru par si scalp, normalizand ciclul de viata al firului de par. Imbunatateste functionalitatea scalpului, ajutandu-l sa isi pastreze vigoarea naturala. Parul tau ramane plin de sanatate si vigoare. Iar tu iti recapeti increderea in fortele proprii.

Samponul impotriva caderii parului pentru femei
Intareste parul fin si cu tendinta de subtiere, restabilind echilibrul natural al scalpului. Este ideal pentru utilizare zilnica si pentru a avea rezultate maxime este indicat sa fie folosit in tratament complementar alaturi de tratamentul impotriva caderii parului pentru femei. Cu o formula delicata, vegetala, acest produs este pasul inainte spre un par frumos si sanatos.

Foltene Pharma gama pentru barbati

Gama pentru sanatatea parului la barbati se bazeaza pe actiunea sinergica a 3 principii active:
Tricosaccaride (brevetat de Laboratoarele Foltene): previne caderea parului si stimuleaza cresterea acestuia;
Complex revitalizant si hranitor: mentine starea de sanatate a parului si scalpului;
Zanthin: antioxidant - previne imbatranirea prematura a foliculului pilos;

Studiile clinice realizate pentru evaluarea efectului Tricosaccaride in tratamentul caderii parului la barbati au demonstrat ca acesta intareste firul de par, il restructureaza si ii stimuleaza cresterea. Parul devine mai viguros, puternic si plin de stralucire.

Foltene Pharma va ofera in farmacii Kitul cu tratament impotriva caderii parului pentru barbati + Sampon impotriva caderii parului pentru barbati CADOU

tratament par foltene

Tratamentul pe baza de fiole este foarte eficient si recunoscut prin teste stiintifice ca fiind un ajutor de valoare in reducerea caderii firelor de par si intarirea acestora, precum si a stimularii cresterii unora noi. Furnizeaza elemente nutritive pentru par si scalp, normalizand ciclul de viata al firului de par.

Samponul impotriva caderii parului pentru barbati
Samponul impotriva caderii parului reprezinta solutia complementara, care utilizata impreuna cu tratamentul impotriva caderii parului pentru barbati restabileste echilibrul normal al scalpului si parului tau. Creste eficienta tratamentului si stimuleaza absorbtia optima a acestuia. Hraneste si regenereaza fibra capilara, restabilind PH-ul natural al scalpului. Reprezinta o baza de curatare delicata, fiind ideal pentru uz frecvent.

Produse Foltene PHARMA

Foltene PHARMA furnizeaza produse specializate si pentru alte probleme ale parului:
• Sampon Sebo-regulator;
• Sampon anti-matreata;
• Sampon pentru scalp sensibil;
• Sampon restructurant pentru par vopsit;
• Balsam revitalizant;
• Sampon – tratament anti-parazitar.

Pentru mai multe detalii despre gama de produse Foltene PHARMA clik aici!