Protectia totala a ficatului de la Secom

Alimentatia necorespunzatoare, toxinele din mediu si stilul de viata alert ne influenteaza starea de sanatate. Ficatul este cel mai afectat organ, din cauza rolului sau de a filtra substantele toxice din sange, purificand zilnic aproximativ 2 mii de litri, de 400 de ori cantitatea totala a sangelui din organism. Un ficat bolnav ne atrage atentia prin simptome precum indigestii, senzatii de oboseala acuta sau dereglari hormonale, de aici si pana la afectiuni hepatice grave fiind doar un pas.

Cu Total Cleanse Liver de la Secom te indrepti spre sanatate! iti protejezi ficatul intr-un mod 100% natural!

Cel mai mare organ intern al corpului, ficatul indeplineste peste 500 de functii esentiale ale organismului. In acest “laborator intern” incepe detoxifierea si curatarea intregului sistem, prelucrarea medicamentelor, alcoolului si alimentelor. Ficatul este responsabil si de secretia enzimelor si proteinelor care asigura echilibrul hormonal. Alte functii importante ale ficatului constau in producerea proteinelor care asigura coagularea sangelui si in stocarea a peste 50% dintre agentii anti-bacterieni din organism cu rol in combaterea infectiilor.

Potrivit ultimelor studii efectuate in 2010 de Organizatia Mondiala a Sanatatii, doua milioane de romani sufera de diferite afectiuni hepatice virale, tara noastra aflandu-se pe primul loc in Europa din punct de vedere al incidentei imbolnavirilor cu hepatita C. Frecventa ridicata a acestei boli se explica prin faptul ca hepatita nu este descoperita intotdeauna de la inceput, ceea ce conduce in timp la forme severe ale afectiunii si in final la instalarea cirozei sau a cancerului hepatic.

Potrivit Asociatiei Romane pentru Studiul Ficatului, doar 1% dintre romanii infestati cu virusuri hepatice urmeaza un tratament. Efectuarea periodica a unui set de analize de laborator corelata cu un stil de viata echilibrat si cu administrarea produselor naturale potrivite te pot ajuta sa-ti mentii sanatatea la nivel optim. Poti preveni instalarea afectiunilor hepatice sau poti actiona inca de la aparitia primelor simptome cu Total Cleanse Liver de la Secom. Este un produs 100% natural, cu o prezenta de peste 40 de ani la nivel international, longevitatea sa fiind dovada eficientei.

Total Cleanse Liver actioneaza ca protector si antioxidant la nivel hepatic. Sustine activitatea ficatului in detoxifiere, ajutand la eliminarea din organism a metalelor grele, pesticidelor, alcoolului, surplusului hormonal. Formula sa este unica pe piata din Romania prin prezenta glutationului, N-Acetil-Cisteinei si complexului de bioflavonoide, precum si datorita celei mai mari concentratii de silimarina, substanta activa din armurariu.
mure
Glutationul, supranumit si “proteina vietii”, este o polipeptida bioactiva (substanta organica activa, cu o structura formata din lanturi de aminoacizi), prezenta in majoritatea celulelor organismului uman. Ficatul depoziteaza cele mai mari concentratii de glutation, folosind aceasta substanta in procesul de detoxifiere. Prezenta glutationului in organism permite fiecarei celule sa reactioneze rapid impotriva oxidarii cauzate de radicalii liberi. in plus, de nivelul glutationic intracelular al limfocitelor T depinde direct eficacitatea raspunsurilor de aparare a sistemului imunitar.

N-Acetil Cisteina este un important aminoacid cu rol antioxidant la nivel hepatic. In plus, N-Acetil Cisteina intervine in procesul de sinteza a glutationului si implicit in detoxifierea organismului. Stimuleaza sistemul imunitar prin transportul de nutrienti spre limfocite si fagocite, celule cu functii esentiale in protectia imunitatii. Total Cleanse Liver contine N-Acestil Cisteina in concentratie de 100mg/ capsula.

Bioflavonoidele reprezinta un grup de compusi cristalini din plante, recunoscut si sub denumirea de vitamina P, cu proprietati active in procesele antioxidative. Sunt responsabile de redarea culorilor specifice legumelor si fructelor din natura, cromatica puternica a acestora reflectand o concentratie ridicata de bioflavonoide.

Armurariu este o planta utilizata de peste 2.000 de ani in fitoterapie, cunoscuta drept cel mai puternic hepatoprotector natural. Total Cleanse Liver are o concentratie de silimarina, substanta activa din armurariu, de 86 mg/capsula. Eficienta produsului Secom este dovedita si prin prezenta extractelor standardizate din armurariu, topinambur, papadie, schizandra, menta si ghimbir, rezultate in urma unui proces de purificare si de separare doar a substantelor active (cu efecte benefice in organismul uman), usor de asimilat. Total Cleanse Liver face parte din portofoliul Secom, care cuprinde peste 100 de produse 100% naturale, destinate unei game variate de afectiuni. Pentru mai multe detalii cu privire la Total Cleanse Liver sau la alte produse Secom, va rugam sa accesati site-ul www.secom.ro sau pagina de facebook Secom Romania.

Cautati produsele SECOM in orasul dvs!
Pentru mai multe detalii despre gama de produse Secom accesati site-ul www.secom.ro