Cum tratam cel mai usor afectiunile florei intestinale

Flora intestinala are un rol important in digestie si in imunitatea organismului fiind formata din stratul natural de bacterii "bune" aflat pe intestin.
Astfel, flora intestinala degradeaza resturile alimentare nedigerate intr-o forma in care acestea sa poata tranzita pereii tubului digestiv si sa intre in sistemul vascular. Tot flora intestinala participa la sinteza unor vitamine (complexul de B-uri, vitamina K) si mentine un mediu ostil instalarii bacteriilor patogene potential cauzatoare de boala.

Echilibrul acestei flore bacteriene intestinale este foarte sensibil.
Numerosi factori pot perturba nivelul bacteriilor intestinale: medicamente precum antibioticele, anticonceptionalele, unele boli digestive, stresul.
Probioticele pot corecta aceste dezechilibre ale florei intestinale, iar beneficiile lor nu se opresc aici.

Probioticele sunt culturi vii de bacterii asemanatoare celor care traiesc in colon si care sunt folosite drept suplimente alimentare datorita efectelor benefice pe care le au asupra organismului.

Biotics este un medicament probiotic, care nu doar trateaza, ci si previne afectiunile florei intestinale. Datorita continutului in Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium bifidum, Biotics asigura un tranzit intestinal normal si imbunatateste starea generala a organismului.

In plus, Biotics Baby poate fi folosit inca din primele luni de viata ale bebelusului, pentru a asigura popularea tubului digestiv cu flora bacteriana echilibrata si pentru a preveni problemele de tranzit intestinal frecvente la aceasta varsta.

Inainte de administrarea Biotics si Biotics Baby, va rugam sa cititi cu atentie prospectul.

Pentru mai multe informatii despre produse, accesati site-ul: http://www.biotics.ro/