Utilitatea probioticelor in tratarea afectiunilor digestive

Probioticele sunt cel mai indicat remediu pentru tratarea afectiunilor digestive pentru ca refac foarte usor flora intestinala. Sunt culturi vii de bacterii asemanatoare celor care traiesc in colon si care sunt folosite drept suplimente alimentare datorita efectelor benefice pe care le au asupra organismului.
Biotics este medicamentul probiotic numarul 1 in Romania (din punct de vedere al vanzarilor catre consumatori) care ofera o protectie eficienta si naturala organismului tau. Biotics reface flora intestinala si reda starea de bine a organismului tau. Actioneaza cu blandete si este delicat cu organismul tau.

In plus, Biotics Baby poate fi folosit inca din primele luni de viata ale bebelusului, pentru a asigura popularea tubului digestiv cu flora bacteriana echilibrata si pentru a preveni problemele de tranzit intestinal frecvente la aceasta varsta. Pentru copiii de peste 1 an, Biotics Baby este util in timpul administrarii antibioticelor (pentru prevenirea diareei), pentru restabilirea acuta a diareei acute si in cazul copiilor alergici (Biotics Baby ajuta organismul sa faca fata mai bine alergenilor). biotics

Puteti apela cu incredere la Biotics – nu se cunosc efecte adverse ale acestuia – pentru a atenua si vindeca efectele stilului de viata modern.

Inainte de administrarea Biotics si Biotics Baby, va rugam sa cititi cu atentie prospectul.