Remediul perfect eficient impotriva afectiunilor digestive

Afectiunile digestive sunt unele dintre cele mai frecvente afectiuni ale zilelor noastre. Ne plangem adesea de balonari, diaree, constipatii, colici etc.
Pentru sanatatea noastra si pentru evitarea acestor afectiuni este esentiala mentinerea echilibrului florei intestinale.

Pentru refacerea florei intestinale, probioticele sunt cel mai indicat remediu. Probioticele sunt culturi de microorganisme vii si active care tranziteaza tractul gastrointestinal, exercitand o actiune de echilibrare a microflorei prin colonizare directa. Probioticele sunt "bacteriile benefice": bifidobacterii, lactobacili care se gasesc in anumite alimente (iaurt, kefir sau alte produse lactate), dar si in anumite produse farmaceutice.

biotics, ozoneBiotics si Biotics Baby sunt produse probiotice care refac natural echilibrul florei intestinale. Datorita continutului in Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium bifidum, Biotics asigura un tranzit intestinal normal si imbunatateste starea generala a organismului.

Pentru mentinerea si refacerea echilibrului florei intestinale si pentru ca organismul sa fie ferit de infectiile intestinale puteti apela cu incredere la Biotics.

Inainte de administrarea Biotics si Biotics Baby, va rugam sa cititi cu atentie prospectul.