Macaroane cu doua feluri de branza

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 467
Colesterol: 29 mg
Carbohidrati: 57 g
Proteine: 20 g


Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se pun macaroanele (pastele) la fiert intr-o oala cu apa si sare, aproximativ 8-10 minute. Intre timp, se incalzeste cuptorul.
  2. Se unge un vas termorezistent cu o lingura din uleiul de masline. Restul de doua linguri se pun intr-o tigaie, se adauga faina si se freaca bine, timp de un minut, pentru a se forma o pasta. Incet se toarna si laptele peste compozitie si se amesteca, cu telul sau cu o furculita pentru a se omogeniza totul. Se lasa la foc mic, aproximativ 5 minute, in care amestecati incontinuu, pana cand obtineti o pasta groasa.
  3. Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga jumatate din cantitatea din fiecare tip de branza. Se amesteca pastele scurse cu aceasta compozitie, intr-un vas de yena. Peste ele se presara pesmet si branza ramasa.
  4. Deasupra se pune o ligurita de ulei si se introduce vasul in cuptor, pe tava din mijloc, aproximativ 20 de minute sau pana cand branza se topeste bine.

Va dorim pofta buna!