Crema Anti-Aging Skincode Exclusive. Perfectiune eterna

Crema Celulara Anti-Aging Skincode Exclusive este inovatia Laboratoarelor Skincode Elvetia in lupta cu timpul. Skincode Exclusive Anti-Aging are o formula revolutionara pe baza de Complex ACR si Dermaxyl, care stimuleaza regenerarea celulara a pielii si estompeaza ridurile. Cu o textura fina si usor absorbita de piele, Crema Celulara Anti-Aging constituie o imbinare foarte eficienta de elemente active care revitalizeaza complet pielea matura.

Proprietatile extraordinare anti-imbatranire ale acesteia ajuta la cresterea spectaculoasa a productiei specifice de colagen a pielii.

Skincode Exclusive Crema Anti-Aging furnizeaza rezultate excelente si de lunga durata:
• Dermaxyl, o solutie de ultima generatie a laboratoarelor Skincode Elvetia, constituie un ingredient activ cunoscut pentru proprietatile sale de stimulare a comunicarii dintre celule. Un ingredient inovator care restabileste si intareste bariera skincodenaturala a pielii, atenuand ridurile si hidratand tenul in profunzime.
• Complexul ACR (Active Cellular Regenerating Complex), favorizeaza regenerarea tesuturilor, crescand numarul de celule reinnoite.
• Ingredientele active sunt usor absorbite de piele, lasand pielea supla si matasoasa. Mentine prospetimea si hidratarea straturilor superficiale ale pielii.
• Untul de Shea intarzie procesul de imbatranire al pielii, gratie calitatilor regenerative asupra celulelor.
• Vitamina E este un ingredient puternic antioxidant si hidratant. Tonifica tesuturile, ajuta la restabilirea stralucirii pielii si impiedica degradarea acesteia, datorita factorului UV continut.
• Extractul de Sunatoare are efect calmant, anti-imbatranire si restructurant.
• Extractul de Floare de Calendula are calitati anti-septice.

Recomandari: Este recomandata pielii normale si uscate. Dezvoltata special pentru o piele cu tendinta de uscare.

Rezultate:
Stimuleaza procesul fiziologic de reparare al pielii si mecanismele de aparare ale acesteia, contracarand semnele vizibile ale imbatranirii. Crema celulara Anti-Aging actioneaza zi si noapte pentru o performanta ridicata, lasand pielea rezistenta si reducand in profunzime liniile de expresie si ridurile cu pana la 34 %*.
*Testele clinice demonstreaza faptul ca dupa 8 saptamani de utilizare continua a cremei cu 2% Dermaxyl , se vor vedea rezultatele: o reducere cu 34% a ridurilor si liniilor de expresie.

Mod de utilizare: Se aplica dimineata si/sau seara, pe fata si gat, dupa o demachiere si curatare prealabila, folosind miscari line, ascendente.

Pret: 150 lei

Produsul este disponibil in farmacii.