Aflati cum va puteti mentine greutatea corporala dorita!

10 zile de tratament

De atat este nevoie pentru ca efectul celor 2 produse Fitomagra, insotite de un regim alimentar hipocaloric adecvat, sa se faca simtit: o reducere a greutatii corporale ce se va mentine pentru o perioada indelungata de timp.

2 produse

Fiecare din produsele Fitomagra sunt recunoscute pentru eficienta sa in dietele de slabire.

aboga, fitomagra, actidren


Fitomagra ActiDren


Fitomagra ActiDren este un concentrat fluid pe baza de extracte de lamaie si papadie ce favorizeaza metabolizarea glucidelor si lipidelor si genereaza un efect depurativ.
Actiunea sinergica a produsului este completata de extractele de ceai verde si ortosiphon, cu efect puternic antioxidant.
Un concentrat fluid foarte util ca si coadjuvant in dietele hipocalorice global controlate.


fitomagra, aboca, limita dimafibra
Fitomagra Limita DimaFibra

Fitomagra Limita DimaFibra este un supliment nutritiv pe baza de fibre, care poate fi folosit in regimurile alimentare pentru controlul greutatii.
Administrarea produsului cu cateva minute inaintea meselor principale din zi, contribuie atat la atenuarea senzatiei de foame, cat si la o absorbtie redusa a alimentelor integrate la nivelul intestinului.Iata de ce, luate impreuna, cele doua produse sunt poate unul din cele mai eficiente tratamente 100% naturale, datorita efectului rapid, usurintei in administrare si absentei efectelor secundare.

3 actiuni terapeutice

Actiunea globala, care favorizeaza scaderea in greutate poate fi tradusa prin trei actiuni distincte: activarea metabolismului, drenarea acestuia si limitarea absorbtiei caloriilor in timpul meselor.
Toate cele 3 actiuni fac din acest produs solutia ideala, atat pentru mentinerea constanta a greutatii corporale, cat si pentru scaderea rapida in greutate.

Vino acum in farmacii si benefiezi de ofeta* speciala Fitomagra. La cumpararea unui kit primesti CADOU 1 termos Aboca.
*Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Clic AICI pentru mai multe informatii despre produsele Fitomagra!