Inlife.at: solutii medicale la Viena

In ultima perioada au luat avant tot mai mult tratamentele/interventiile medicale realizate in afara tarii. La ora actuala, Viena este un important centru al medicinei de inalta performanta, fapt confirmat si de Organizatia Mondiala a Sanatatii si OECD.

Din acest motiv a fost creat proiectul Inlife.at, prin care pacientii din Romania pot apela cu succes la solutii medicale in Viena.
Despre toate acestea ne vorbeste pe larg directorul general al proiectului Inlife.at: Cezar Vasluianu.

Cum a pornit proiectul Inlife.at?

In anul 2009 un aproapiat m-a rugat sa ajut o familie care se afla intr-o clinica privata din Viena. Membrii acestei familii cunoasteau ceva engleza dar cand trebuiau sa raspunda anumitor intrebari din domeniul medical acestia erau pusi in dificultate deoarece nu intelegeau termenii mult prea specializati si, astfel, au inceput sa apara obstacolele in realizarea dosarului medical. Trebuiau facute anumite teste medicale, erau puse intrebari care contau in stabilirea unui tratament corect, trebuiau completate formulare inaintea operatiilor si toate acestea nu puteau fi realizate deoarece o persoana avea stressul unei afectiuni medicale, iar pentru ca nu vorbea limba oficiala a institutiei respective nu se poate astepta sa primeasca ceea ce avea nevoie.

Dupa aceasta perioada de timp am realizat ca pot face un business din asta si, in acelasi timp, pot avea satisfactia sufleteasca ca ofer ajutor celor care au nevoie.

Cui se adreseaza Inlife.at?
Din pacate aceste servicii medicale nu sunt oferite de firma noastra. Ceeea ce inseamna ca serviciile medicale de care clientii nostri beneficiaza trebuie platite cu niste sume care nu sar in domeniul SF dar nu sunt nici la indemana oricarui cetatean. Sunt sigur ca exista multa suferita si sunt multe persoane care au nevoie de ingrijire medicala dar nu dispun de resurse financiare, dar din pacate nu putem sa-i ajutam pentru ca firma noastra nu dispune de fondurile necesare. Acesta fiind, de altfel, si un motiv de retinere atunci cand ne-am gandit la realizarea acestui proiect.

Ne putem oferi serviciile in mod gratuit pacientilor care se gasesc intr-o situatie speciala si ajung la un tratament de specialitate in urma unor sponzorizari. Cazurile acestora vor fi analizate, iar din momentul in care se dovedeste ca situatia acestora este cu adevarat dificila, atunci noi le vom oferi ajutor fara nicio obligatie financiara.

Care sunt serviciile puse la dispozitia oamenilor?
Noi dorim sa oferim oamenilor doar strictul necesar pentru ca nu vrem sa profitam de stressul si durerea lor pentru a creste factura. Sunt sigur ca Dumnezeu ne priveste pe toti si ne da in masura in care meritam.

Ne ocupam de pacient de la primul contact cu sistemul medical din Austria pana la finalizarea intregului program pentru care a ajuns la Viena. Aceasta inseamna: programare la consultatii, traduceri, consiliere in alegerea personalului medical, consiliere in negocierea anumitor costuri pentru operatii si tratamente, achizitionarea medicamentelor, cumparaturi de alta natura, cazare pentru insotitori si orice altceva o persoana are nevoie si sta in puterea noastra sa oferim. De exemplu, daca exista clienti care doresc ca noi sa le organizam timpul de la plecarea din Romania pana la sosire, noi putem face acest lucru folosindu-ne de relatiile cu partenerii nostri demostrand calitatea serviciilor noastre.

Care sunt principiile dupa care va ghidati?

Firma noastra este formata si organizata dupa niste principii care se respecta si care au drept scop satisfactia clientului. Pentru noi este important sa aratam romanilor ce inseamna servicii de calitate, respect si profesionalism.

Ce afectiuni pot fi tratate?
Austria are o scoala medicala de exceptie si ne permite sa recomandam clientilor nostri diverse optiuni. De la simplele consultatii pana la operatii pe inima, transplanturi, renumitele tratamente impotriva cancerului, medicina sportiva, chirurgie plastica si multe altele.

Cei care au semne de intrebare nu trebuie decat sa ne contacteze si impreuna speram sa gasim solutii pentru fiecare.

Ce ne puteti spune despre preturi?
Dupa cum spuneam mai sus, preturile nu sunt mici dar nici exorbitante. Nu putem oferi preturi fixe operatiilor sau tratamentelor deoarece acestea sunt stabilite de personalul medical in urma unor consultatii riguroase.

Exista diferite asigurari medicale care acopera cheltuielile de la simple controale de rutina pana la interventii chirurgicale foarte costisitoare, eliberandu-va, astfel, de stress iar la capitolul financiar sunt foarte interesante. Noi nu oferim astfel de servicii dar va putem ajuta sa gasiti produsul care va avantajeaza.

Cum se diferentiaza tratamentul?

Diferenta dintre Romania si Austria incepe de la usa spitalului si se termina atunci cand pacientul pleaca fericit sau in cazul cel mai rau pacientul nu este macinat de intrebarile binecunoscute, precum: "oare puteam proceda altfel incat sa obtin mai multa atentie din partea medicului?".

In Austria conditiile din spital sunt impecabile, personalul medical va sta la dispozitie in orice minut. Primiti informatii pentru orice interventie si nu se face nimic la voia intamplarii.

Statisticile facute de organizatii internationale arata ca sistemul sanitar din Austria este renumit pentru tratamentele impotriva cancerului, chirurgie toracica si calitatea serviciilor medicale in general.

Mentalitatea germana a condus la perfectionarea si dezvoltarea solutiilor de a gasi tratamente pentru afectiunile ce au fost ani la rand niste enigme pentru doctorii din lumea intreaga.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic 8:00- 19:00 sau prin email.
Tel: 0043 699 195 42 697 - Limba Romana, Engleza, Germana - Dl. Cezar Vasluianu
Tel: 0043 664 595 91 64 - Limba Germana, Engleza
Email: [email protected]
Rep. Office Viena
Hertha Firnbergstrasse 9 / 311
1100 Viena
Web: www.Inlife.at

Multumim pentru amabilitate D-lui Cezar Vasluianu!