Inlatura toxinele si intareste-ti imunitatea cu plasturii detoxifianti

Toxinele, o problema reala

In ultimii 50 de ani, ca o consecinta a industrializarii si vietii tot mai sedentare, problema toxinelor care patrund in organism a devenit din ce in ce mai grava.
Desi corpul uman are un sistem excretor bine pus la punct, de eliminare a compusilor nocivi prin urina, fecale si transpiratie, s-a constatat ca el nu mai face fata acestui exces de substante daunatoare provenite din mancare, apa sau chiar din aer. Imunitatea scazuta, durerile de picioare si articulatii, starea de slabiciune, durerile de cap, insomniile, ametelile, oboseala constanta, sunt doar cateva dintre efectele acumularii de toxine in organism.

Problema toxinelor nu este insa singura problema cu care ne confruntam.
Peste 30% dintre romani sunt intoxicati cu tot felul de metale grele, otravuri care scurteaza viata. Aceasta este concluzia unui studiu realizat in 2006 de catre o echipa de medici romani si italieni. Ustensilele de gatit, dozele de suc, conservele, folia cu care sunt invelite alimentele si nu numai sunt posibile surse de intoxicare cu aluminiu care afecteaza creierul, oasele, stomacul, si pot provoca Alzheimer, Parkinson si anemie.

Legumele si fructele care arata foarte apetisant contin arsenic, din cauza substantelor chimice cu care sunt tratate pentru a ramane frumoase si a rezista mai mult timp. Accidental (sau chiar din apa, alimente etc, la consumarea indelungata a unor cantitati repetate) pot avea loc si intoxicatii cu mercur, plumb sau cupru. Cateva dintre simptomele intoxicarii cu metale grele sunt starea de slabiciune, ametelile, durerile de cap, durerile in articulatii, hipertensiunea, gustul metalic in gura, varsaturile. Din pacate, in mod natural, metalele grele se elimina foarte greu din organism sau nu se elimina deloc.

Ne dorim cu totii o sanatate perfecta, ne dorim cu totii sa fim feriti de infectii si de afectiuni grave. Lipsa cmpusilor nocivi din organism si implicit un sistem imunitar puternic sunt indicate pentru a ne proteja de multiplele tulburari care pot slabi organismul, mai ales intr-o perioada in care gripa porcina A H1N1 a luat amploare din ce in ce mai mult.

Ajuta organismul in lupta cu toxinele

BioMagick.ro va ofera solutia cea mai buna pentru a ajuta organismul in lupta cu toxinele si metalele grele, pentru a intari sistemul imunitar, pentru a conferi un somn linistit.

Este suficient sa va uitati la aspectul unui plasture dupa utilizare (innegrit, rigid, umed si unsuros) si va veti da seama de proprietatile sale. Culoarea si substantele extrase din organismul dumneavoastra sunt vizibile iar efectele benefice le veti simti in cateva zile.

Plasturii detoxifianti pentru picioare au fost dezvoltati in Japonia iar din 1990 si au fost cel mai bine vandut produs din clasa lor de 12 ori la rand. Reteta este o reteta traditionala, veche de sute de ani, care a fost imbunatatita cu ingrediente din medicina traditionala chineza. Medicina asiatica a inteles asadar ca, datorita pozitiei bipede si gravitatiei, toxinele coboara si se acumuleaza in picioare.

Plasturii BioMagick sunt usor de aplicat pe talpa piciorului, actioneaza in timpul somnului, nu contin compusi sintetici de niciun fel si nu au reactii adverse. Ingredientele BioMagick sunt 100% naturale.

Beneficiile plasturilor BioMagick

Plasturii detoxifianti BioMagic indeplinesc urmatoarele functii:
- Elimina toxinele si metalele grele;
- Imbunatatesc functionarea rinichilor;
- Ofera un somn linistit si relaxant;
- Atenueaza durerile de picioare;
- Elimina resturile metabolice si toxinele;
- Maresc imunitate si imbunatatesc circulatia sangelui;
- Relaxeaza muschii si elimina oboseala

Pentru mai multe detalii despre produs, va rugam accesati: www.BioMagick.ro
Pentru intrebari suplimentare, puteti trimite un mail la adresa [email protected] sau puteti apela telefonic: 0745 227 488