Pastreaza-ti silueta chiar si de Sarbatori!

Cea mai asteptata perioada a anului, Craciunul iti aduce de fiecare data o vacanta binemeritata in care te bucuri de cei dragi, de cadouri si poate cel mai important de multa dragoste. Ei bine si ca rasfatul sa fie total ca daca-i bal, pai bal sa fie, toate bunatatile de la sarmalute, piftie, caltabos, cozonac sau tort te vor ademeni si cu siguranta si iti va fi foarte greu sa le rezisti. Insa, de acum nu mai trebuie sa iti faci griji pentru eventualele kilograme pe care le-ai putea castiga de pe urma acestui rasfat si nici pentru problemele digestive care pot aparea.

Noi avem pentru tine cel mai bun produs 100% natural care iti va mentine silueta intacta chiar daca vei abuza de mancare si te va proteja de orice fel de disconfort abdominal.

ColonHelp te va ajuta sa iti mentii greutatea sa arati si sa fii si mai frumoasa in aceasta perioada. Fiind un supliment alimentar cu fibre ajuta la controlul greutatii pentru ca fibrele au capacitatea de a te face sa te simti satul pentru mai mult timp.
Fibrele din ColonHelp cresc nu doar indicele de satietate al alimentelor, ci in acelasi timp absorb apa si elimina toxinele, impiedica asimilarea grasimilor si controleaza glicemia. Pentru acest lucru tot ce trebuie ca tu sa faci este sa consumi ColonHelp cu 20-30 minute inaintea fiecarei mese.

Totodata, fibrele din continutul lui ColonHelp actioneaza ca un tampon pentru aciditatea gastrica, se combate astfel refluxul gastro-esofagian, fibrele vegetale creeaza senzatia de satietate, se umfla in stomac, cresc astfel indicele de satietate si sunt si sarace in calorii.

De asemenea, fibrele, semintele de in si psyllium pe care ColonHelp le contine stimuleaza capacitatea naturala de detoxifiere a organismului si ajuta ficatul sa curete sangele de impuritati. Fibrele reduc absorbtia grasimilor ingerate, se stie ca tulburarile digestive apar datorita unui ficat obosit, de aceea un ficat tinut la adapost de munca inutila isi va face treaba bine. La fel si pancreasul, se lupta cu alimente greu digerabile, alcoolul determina secretia in exces de enzime pancreatice si fenomenele de autodistrugere a pancreasului.

Beneficiile pe care ti le poate aduce ColonHelp sunt multiple, produsul actionand atat la sanatatea cat si la frumusete: reface si mentine pielea tanara si frumoasa si parul stralucitor, te ajuta sa slabesti, elimina toxinele din colon si organism, te scapa de stres si oboseala, stimuleaza imunitatea, ajuta ficatul obosit, previne cancerul de colon.

Merita sa il lasi pe ColonHelp sa te ajute incepand de acum. Poti face acest lucru intrand pe site-ul: www.colonhelp.ro, si comandand produsul sau poti suna direct la 021. 337.33.33 iar operatorul info-line ColonHelp va prelua comanda ta.

Nu uita ca este mult mai usor sa previi decat sa tratezi!

Dupa mesele copioase cu abuzuri alimentare de Craciun si Anul Nou, chiar si cu un stomac foarte rezistent efectele neplacute se vor resimti asupra organismului, asa ca daca uitam sa mancam cumpatat, macar sa avem grija sa prevenim simptomele acestor excese. Daca la acestea se adauga putin alcool si cateva griji, tabloul pentru intoxicarea intregului organism este complet.

Alege ColonHelp pentru tine si intreaga familie, de asemenea, il poti oferi drept cadou celor apropiati, fiind un mod placut de a le ura: "La multi ani cu sanatate!"

Pentru mai multe informatii:
Catalina Naftanaila
PR Specialist – Creative Ideas
E-mail: [email protected]
Tel: 0721.296.106