Menopauza – Un nou inceput!

Incepand cu varsta de 40-45 de ani, fiecare an din viata noastra este mai frumos pentru ca suntem mai intelepte. Apar noi incercari, unele pe care le asteptam si peste care putem sa trecem mai usor, altele care inca ne mai surprind. Stim ca nu trebuie sa ne lasam invinse nici macar de schimbarile inevitabile care apar: nu mai aratam chiar ca in tinerete sau poate am inceput sa avem unele probleme de sanatate, care nu trebuiesc neglijate.

De cele mai multe ori, evitam sau nu stim foarte bine sa interpretam unele semne pe care organismul nostru ni le da. In ultimele luni, suntem mult mai sensibile ca alta data, ne suparam mult mai usor, uneori avem mai putina energie pentru cate avem de facut in fiecare zi, iar somnul nu mai este atat de odihnitor, uneori chiar insuficient. Si ca sa fie tacamul complet, valurile de caldura si de transpiratie devin din ce in ce mai dese si mai greu de suportat.

9 din 10 femei recunosc aceste simptome aproape in fiecare zi.

Menstruatia este neregulata sau chiar a incetat, simptomele sunt prezente, dar suferim in tacere, tocmai pentru ca am fost educate sa trecem in tacere prin toate incercarile firesti ale vietii.

Sa luam exemplul femeilor germane, care utilizeaza de peste 30 de ani un medicament homeopat cu un imens succes in lumea produselor homeopate ale companiei DHU: Klimaktoplant.

Klimaktoplant este destinat tuturor femeilor aflate la varsta menopauzei cu simptome usoare, medii sau accentuate. Eficienta medicamentului a fost demonstrata prin studii stiintifice, mai ales pe simptome ca bufeuri, transpiratii, palpitatii, tulburari de somn, stari de epuizare, emotivitate crescuta dupa numai o luna de tratament.

Klimaktoplant este foarte apreciat atat de doctori cat si de femei, datorita faptului ca este un produs ce nu contine hormoni sau fitoestrogeni si mai ales nu are efecte adverse, contraindicatii sau interactiuni cu alte medicamente. De aceea, acest medicament este indicat in controlul de lunga durata al menopauzei. Datorita sigurantei de administrare Klimaktoplant se administreaza fara prescriptie medicala.

Nu sunteti la mijlocul vietii, ci la un nou inceput! Asa este firesc sa fie!

Pentru mai multe informatii despre produsele companiei DHU accesati www.vavianpharma.ro!