Arta de a fi parinte: solutii moderne la problemele clasice

Conferinta „Bebe Sanatos”, locul de unde poti invata direct de la cei mai renumiti medici din Romania cele mai bune metode de crestere si ingrijire a copilului cu varsta cuprinsa intre 0 si 3 ani.

„Bebe Sanatos” este o conferinta interactiva, locul de intalnire al unora dintre cei mai buni medici ginecologi, pediatri, nutritionisti, psihologi si avocati din Romania cu parinti si viitori parinti dornici sa se informeze cu privire la cele mai bune metode de crestere si ingrijire a copilului, in primii trei ani de viata.

Conferinta „Bebe Sanatos”, editia a II-a, va avea loc sambata, 24 octombrie 2009, la Institutul National de Statistica din Bucuresti, incepand cu ora 10.00. Aceasta editie se va desfasura sub tematica „Solutii moderne la problemele clasice ale posturii de parinte” - si isi propune sa ofere cele mai pertinente si eficiente solutii pentru problemele cu care se confrunta orice parinte in societatea actuala: alegerea celei mai bune metode de nastere, prevenirea si tratamentul eficient al bolilor copilariei, informarea in legatura cu drepturile legale ale mamei, dar si ale femeii insarcinate.

Vor sustine prezentari si vor raspunde la intrebarile publicului unii dintre cei mai buni medici din Romania:

De asemenea, publicul va mai putea audia un pediatru de renume, un nutritionist, un psiholog si un avocat.

In cadrul conferintei se vor aborda teme de ginecologie, legislatie, pediatrie, alimentatie si psihologie. Prezentarile speakerilor vor fi urmate de o sesiune de intrebari si raspunsuri din partea publicului. Totodata, va avea loc un program de divertisment: cantece si dansuri pentru copii, tombole si multa distractie.

Ca o noutate pentru aceasta editie, la finalul conferintei se va anunta castigatorul concursului „Cel mai frumos Bebe”, care se desfasoara in aceasta perioada pe bebesanatos.ro. Cel mai frumos bebelus va aparea pe coperta almanahului „Bebe Sanatos”. Totodata, se vor oferi premii-surpriza si celorlalti copii participanti la concurs.

„Bebe Sanatos” este un concept inovator, fiind singurul eveniment de acest gen organizat in Romania: parintii si viitorii parinti pot interactiona si comunica direct cu medicii si specialistii invitati, pot pune intrebari si afla raspunsuri cu privire la metodele optime de crestere si ingrijire a copilului. intr-o singura zi, intr-un singur loc, fara programare, fara sali de asteptare.

Intrarea este libera in limita locurilor disponibile!
Inscrierile se pot face pe www.bebesanatos.ro.