Campanie mondiala: Testare gratuita a auzului in perioada 15 august - 31 noiembrie 2009

Hear the World – Auzi Lumea este o initiativa la nivel mondial care isi propune sa atraga atentia asupra importantei auzului si a problemelor de auz. Obiectivul initiativei Hear the World este de a educa publicul in general despre importanta auzului, impactul social si emotional si beneficiile solutiilor disponibile pentru cei care au probleme cu auzul.

Pe langa sustinerea unui program comunicational de lunga durata in colaborare cu liderii de opinie in domeniu si targetat asupra publicului larg, initiativa colaboreaza cu organizatiile caritabile si proiectele elaborate in vederea ajutarii persoanelor cu probleme de auz. Fundatia Hear the World a fost creata pentru a ajuta persoanele sa "auda lumea”. Realizand ca modul cum auzim influenteaza semnificativ calitatea vietii, fundatia isi propune sa imbunatateasca viata oamenilor cu probleme de auz si sa popularizeze masurile de prevenire a pierderilor de auz.
hear the worl, audionova
In Romania Hear the World are ca partener Audionova. Astfel, in perioada 15 August - 31 Noiembrie 2009, oricine are ocazia sa isi testeze auzul gratis la orice punct de lucru Audionova din tara. Testarea auzului este extrem de importanta pentru populatie, deoarece toate studiile efectuate in Uniunea Europeana sau la nivel mondial reliefeaza faptul ca 10% din populatie sufera de o pierdere auditiva. Testarea auzului se realizeaza impreuna cu o echipa de specialisti si nu prezinta nici un discomfort din partea pacientului.

Mai multe detalii despre campania mondiala pentru testarea auzului gasiti pe www.audionova.ro!
La sectiunea centrelor audiologice puteti gasi cel mai apropiat cabinet pentru realizarea unui consult de auz gratuit impreuna cu specialistii Audionova!

Hear the World are ca parteneri muzicieni celebrii si artisti si evenimente muzicale si artistice, ajutand publicul sa aprecieze simtul auzului si punand la dispozitie cele mai inovative aparate auditive de pe piata.
Acesti artisti sunt partenerii si ambasadorii acestei initiative in toata lumea: Laura Pausini, Elle Macpherson, Peter Gabriel, Takahashi Murakami, Frank Sinatra, Rod Steward, Placido Domingo, Brian Adams, Annie Lenox, Laura Paussini, Amy Winehouse, Bobby McFerrin, Diane Krueger, Mick Jagger, Harry Belafonte, Moby.