Produsele dermatocosmetice


Vrei sa scapi de acnee, sa atenuezi ridurile sau sa elimini imperfectiunile pielii?
Iti doresti o piele stralucitoare, ca de reclama?

Nimic mai simplu: dermatocosmeticele sunt salvarea ta!

Poate ca le cunosti deja sau poate ca acum auzi pentru prima data de dermatocosmetice. Cert e ca vei mai auzi de ele! De ce sunt asa speciale? Pentru ca sunt produse cosmetice pe care le gasesti numai in farmacii si care, spre deosebire de alte creme si alifii din magazine, sunt sigure si eficiente si diferentiate in functie de nevoile pielii. Nu degeaba sunt recomandate cu caldura de medicii dermatologi persoanelor cu afectiuni ale tenului.

Ingredientul minune: apa termala.

Asa cum ziceam, dermatocosmeticele sunt mai mult decat o simpla crema hidratanta sau antirid... Pe langa beneficiile cosmetice , acestea au si proprietati medicale si, datorita ingredientelor, substante active naturale, reusesc sa previna, sa trateze si chiar sa elimine anumite imperfectiuni ale pielii sau ale podoabei capilare. Indiferent de problema cu care te confrunti, gamele de produse sunt variate si tin cont de tipul de ten, de varsta si de asteptarile tale. Eficienta lor se datoreaza in mare parte unui ingredient comun celor mai multe dintre ele: apa termala, cu proprietati terapeutice recunoscute inca din Antichitate - antiinflamatorii si antiiritate – date de continutul bogat in saruri minerale si oligoelemente.

Le puteti comanda de la farmacia online Centrofarm.ro categoria Dermatocosmetice sau din farmaciile Centrofarm din toata tara.
Centrofarm.ro livreaza in toata tara in maxim 48 de ore.
N-o sa le gasesti in supermarketuri sau la magazinul din colt. Pentru ca sunt produse pentru tratarea afectiunilor pielii, recomandate de dermatologi.

Sursa: www.benessere.ro