Rolul suplimentelor nutritive in sustinerea organismului

Despre suplimentele nutritive

Suplimentele nutritive sunt substante extrase din diverse produse vegetale sau minerale. Rolul lor este de a aduce in alimentatie anumite substante care lipsesc sau au o concentratie sub nivelul optim in organism. In plus ele sunt extrem de eficiente atunci cand se urmareste o concentratie mai mare de substante nutritive in diverse scopuri: arderea grasimilor, antioxidanti, etc.

De cele mai multe ori simpla ingerare a alimentelor nu poate sa asigure necesarul de nutrienti ce dorim sa ii aducem in organism, de aceea trebuie sa cautam o sursa alternativa de asigurare a lor.

Suplimente pentru cresterea capacitatii neuro-psihice

Industria suplimentelor nutritive este, in ultimii ani, intr-o continua expansiune. Tot mai multi oameni apeleaza la astfel de produse pentru a-si asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale, pentru a face fata solicitarilor fizice si intelectuale sau pentru a-si spori capacitatile neuro-psihice.
Capsulele pentru memorie Fitne, Capsulele antistres Fitne sau Suplimentul alimentar BIO cu NONI pentru femei, Life Impulse, de la Life Care ajuta organismul sa faca fata cu brio in perioadele cu mult stres sau in care este necesar efortul intelectual sporit.Fitne menorie, Life Care life care antistres Life care, supliment alimentar bio cu noni

Suplimente pentru reglarea tranzitului intestinal

Alimentatia moderna, invadata de fast-food si produse ultraprocesate, nu mai poate asigura toate substantele necesare organismului in cantitati optime, iar premisa unor carente este asigurata. Suplimentele nutritive compenseaza acest neajuns si asigura organismului substantele de care acesta are nevoie dar pe care nu le primeste din hrana. In plus, persoanele care isi doresc sa slabeasca sau sa isi regleze tranzitul intestinal se pot bucura de existenta unor metode sanatoase si inteligente, care inlocuiesc curele de slabire prin infometare sau abuzul de laxative.

Aceste persoane pot folosi cu incredere Suplimentul alimentar BIO pentru digestie Life Impulse, Suplimentul alimentar BIO pentru slabit Life Impulse sau Suplimentul alimentar BIO pentru suprimarea apetitului Life Impulse, toate de la Life Care.
life care pentru slabit life care pentru slabit life care pentru digestie

Suplimente care contin magneziu si calciu

In lista suplimentelor nutritive, un loc important il ocupa complexele mineralo-vitaminice care contin magneziu si calciu. Se apreciaza ca mai mult de 70% din populatie are un aport de magneziu sub nivelul optim. Lipsa unui nivel adecvat de magneziu se manifesta prin spasmofilie, hiper-emotivitate, crampe musculare, dureri de cap, insomnii, furnicaturi si amorteli ale mainilor, anxietate, afectiuni osteoarticulare ca osteoporoza si scaderea capacitatii de aparare a organismului.

Pentru persoanele care prezinta astfel de simptome recomandam Capsulele cu Calciu si Magneziu Fitne de la Life Care. Tot la fel de eficient este si Suplimentul alimentar BIO cu calciu coral Life Impulse.

life care calciu life care, calciu coral

Suplimente pentru eliminarea toxinelor

Suplimentele nutritive sunt de asemenea utile pentru a elimina din organism anumite toxine si pentru a controla nivelul radicalilor liberi.

Un bun antioxidant cu proprietati de detoxifiere rapida este Suplimentul alimentar BIO cu Acai Life Impulse de la Life Care.

life care, elimicarea toxinelor

Suplimente pentru copii

In alegerea suplimentelor nutritive trebuie tinut cont de varsta, sex si statusul biologic. De exemplu, calciul este un mineral foarte important la orice varsta, dar mai cu seama in perioada copilariei, cand rata de dezvoltare a scheletului este maxima.
Supliment alimentar BIO cu vitamine pentru copii Life Impulse.

life care, suplimente pentru copii

Stilul de viata supraincarcat, atentia tot mai mare acordata aspectului fizic, preferinta fata de alimentele fast food in locul unei mese preparate, toate acestea pun in umbra alimentatia corecta si consolideaza parerile celor care considera ca suplimentele nutritive sunt necesare. Tocmai pe fondul acestor considerente specialistii recomanda tot mai des administrarea suplimentelor nutritive.
Comanda acum suplimentele nutritive Life Care!