24 karat Gold Facial Treatment - cea mai noua metoda de intinerire a pielii

Generalitati

Tratamentul facial cu aur de 24K si FACIAL SPA SYSTEM, este o formula unica de reintinerire, care, impreuna cu propietatile acidului gama poliglutamic, a ionilor si a vaporilor Nano, combinate cu puritatea aurului de 24 karate, dau stralucire tenului si il reintineresc.

Cu o vasta cercetare si dezvoltare pe plan international, toate tratamentele si-au demonstrat stiintific eficacitatea, UMO fiind prima companie care a combinat acidul poliglutamic cu ionii negativi si tehnologia de vaporizare a particulelor fine pentru a crea un sistem de hidratare 100% natural.

Tratamentul facial cu aur de 24 de Karate este disponibil la Natura Spa&Wellness.

UMO a creat o noua tehnologie inovatoare pentru a dizolva straturile fine de aur pur de 24 de Karate si a transfera particulele acestora pe toata suprafata fetei.
Acest sistem unic da posibilitatea aurului de a-si elibera beneficiile cu rezultate imediate si de durata.

UMO, Aur de 24 de karate
Foita de aur de 24 de karate este fabricata in Japonia in zona Kanazawa a districtului Ishikawa, zona recunoscuta pentru fabricarea celor mai bune foite de aur din lume. Certificatul de garantie pe care il detinem atesta puritatea foitelor de aur UMO in proportie de 99,99%!

De ce folosim aur pur de 24 de karate?
Pentru ca aurul este un element natural stabil, care actioneaza ca un agent imunorepresiv, cu efect antiinflamator asupra unor boli cronice.
(cu cat foita de aur contine mai multe impuritati, cu atat mai mult creste si riscul provocarii iritatiilor pielii).

Mod de aplicare
Aplicand vaporii fini Facial Spa System cu acidul poliglutamic pe toata suprafata fetei, aceasta va ramane hidratata si catifelata.

Aurul se va atasa cu fermitate de piele numai in momentul in care aceasta este suficient de hidratata si catifelata. Acest lucru va spori, de asemenea, rata de penetrare a aurului. Fara o pregatire specifica, o mare parte din aur va lasa un reziduu neionizat pe suprafata pielii.

Ionizarea aurului
Prin aplicarea vaporilor fini FSS din gama PGA, foita de aur de pe suprafata pielii isi modifica structura ionica, numai in acest mod fiind absorbita in totalitate in piele.

Patrunderea aurului in piele
Aurul nu poate fi dizolvat de catre orice tip de solvent. De aceea, sarcina negativa biopolimerica de incarcare a gamei PGA, creeaza un solvent special pentru ca aurul sa poata fi dizolvat.

Prin masarea foitei de aur cu vaporii fini ai acidului poliglutamic, proprietatile conductivitatii electrice si abundenta negativa a sarcinii din interiorul gamei PGA vor trimite particulele ionizate de aur direct in piele.

Iata modalitatea prin care noi transformam visul de aur pur de 24 de karate intr-un tratament real!

Metoda de optimizare a aurului

UMO implementeaza 24 karat Gold Facial Treatment, cea mai noua metoda de intinerire a pielii

LA, CA – UMO, imbina tehnologia inovatoare asiatica cu proprietatile naturale si curative ale aurului, lansand gama de produse de ingrijire faciala UMO, 24 Karat Gold Facial.

Aceasta unica metoda de reintinerire a pielii utilizeaza o combinatie a tehnologiei vaporizarii particulelor nano din gama PGA, ultrasunetele si foite de aur de 24 de Karate pentru o piele vizibil mai tanara si mai luminoasa. Acest tratament de lux, 100% natural este produs si comercializat in toate spa-urile din USA, cat si international.

De-a lungul istoriei, aurul a fost folosit pentru proprietatile sale curative si de reintinerire.

Regina Cleopatra folosea o unelta confectionata din aur pentru a-si mentine prospetimea si tineretea pielii. Istoricii timpurilor povestec ca regina Cleopatra isi confectionase chiar o masca din aur cu care dormea in fiecare noapte.

In Roma Antica, creme care aveau in componenta acest metal pretios erau folosite la tratarea diferitelor probleme ale pielii.

Si in medicina chineza aurul era privit ca o cheie a frumusetii, insasi regina dinastiei Ch’ing folosind un instrument din aur pentru a-si masa fata in fiecare zi.

Desi recunoscut pentru proprietatile sale benefice, aurul a fost mai putin folosit in cosmetica moderna din cauza faptului ca nu se dizolva atat de usor pentru a patrunde in piele, metodele traditionale fiind inadecvate.

UMO a descoperit insa o metoda unica si eficienta de a facilita transmiterea proprietatilor benefice ale aurului catre piele.

Proprietatile aurului

Folosit in tratamente cosmetice, aurul:

- Elasticizeaza si ridica;

- Incetineste scaderea elasticitatii pielii si procesul de pierdere a colagenului, prevenind imbatranirea acesteia;

- Creste gradul de elasticitate al stratului de baza al pielii, facand-o astfel mult mai ferma si cu un aspect intinerit;

- Reduce liniile fine si atenueaza ridurile;

- Folosita impreuna cu vaporii fini din gama PGA, aceasta formula hidratanta confera pielii o catifelare si o stralucire aparte;

- Reduce semnele de imbatranire cauzate de razele solare si trecerea anilor.

Inca din 1929, aurul a fost utilizat cu succes in tratamentul artritei reumatice, prin reducerea inflamatiilor.

Totodata, proprietatile antiinflamatorii ale aurului incetinesc, in acest mod, secretia melaninei si a semnelor de imbatranire.

UMO 24 Karat Gold Facial – 2

- Distruge efectele cauzate de radicalii liberi;

- Lupta impotriva radicalilor liberi ;

- Previne imbatranirea prematura a pielii;

- Confera o stralucire aurie;

- Creeaza un tenul mai luminos si tanar.

Sistemul unic de vaporizare care face posibila penetrarea aurului

GAMMA PGA- POLYGLUTAMIC ACID

Amestecul excelent al vaporilor fini din gama PGA reprezinta un progres major in industria produselor de ingrijire a pielii.

Descoperita initial in componenta chimica a meduzelor, recunoscute si vanate pentru cantitatea de colagen pe care acestea le produc, acidul poliglutamic este un derivat al bobului de soia - Natto, care este folosit si in alimentatie de mai bine de 1000 de ani.

Este de 10 ori mai hranitor decat acidul hialuronic, elastenul si colagenul. Rezultatele sunt vizibile, avand proprietatea de a mentine supletea, elasticitatea si frumusetea pielii. Vaporii din gama PGA hidrateaza, pregatesc pielea si faciliteaza patrunderea aurului in piele.

ULTRASONIC NANO MIST

UMO Facial Spa Nano Mist sunt vapori fini care, impreuna cu incarcarea ionica, penetreaza cu usurinta in piele, distribuind particulele dizolvate ale acidului hialuronic si aurului de 24 de Karate.

Vaporii sunt de 7 ori mai mici decat picaturile de apa dintr-un steamer obisnuit. Totodata, acesti vapori catifeleaza stratul epidermic al pielii, creand un mediu propice pentru absortia agentului hranitor.

BENEFICIUL IONILOR CU SARCINA NEGATIVA

Recunoscuti pentru proprietatile sale curative, Ionii Negativi lupta impotriva radicalilor liberi localizati in interiorul celulelor si balanseaza tesutul adipos, contribuind la sanatatea generala a corpului.

CINE ESTE UMO?

UMO INC. se dedica valorificarii tratamentelor si produselor pentru o piele mai sanatoasa si intinerita.

Cu o vasta cercetare si dezvoltare pe plan international, toate tratamentele si-au demonstrat stiintific eficacitatea. UMO este prima companie care a combinat acidul poliglutamic cu ionii negativi si tehnologia de vaporizare a particulelor fine pentru a crea un sistem de hidratare 100% natural.

Aceasta “noua arta”a tehnologiei faciliteaza infiltrarea ingredientelor care au un efect exceptional demonstrate pentru piele.

Linia de produse si tratamente UMO include: UMO Facial Spa, UMO Hand Spa, Gamma PGA Facial Mask, Gamma PGA Silk Gel si Gamma PGA Exfoliating Powder.
Insa capul de afis este: UMO 24 Karat Gold Facial Treatment.

Sediul central se afla in Japonia, insa exista agentii si in Taiwan, Hawaii, Los Angeles si Barcelona, produsele si tratamentele fiind disponibile in spa-urile din toata lumea

Pentru mai multe detalii, va rugam accesati site-ul www.naturaspa.ro

Unde puteti beneficia de acest tratament?

Centru Natura Spa s-a deschis in septembrie 2007, avand o misiune unica si diferita: aceea de a populariza conceptul de SPA, de relaxare, de tratamente naturiste, cu ingrediente naturale, care pot diminua stresul cotidian.

Fiind situat central, in zona Barbu Vacarescu, permite accesul facil al clientilor. Locatia este una de exceptie, cu spatii intime si totusi personalizate, ce includ bineinteles si o camera de relaxare, ce poate fi folosita ca zona-tampon inainte, in timpul si mai ales dupa sesiunea de tratamente;
Centru Natura Spa are 3 divizii:

- SPA WELLNESS, care se orienteaza exclusiv pe relaxare si are terapii specifice: exfolieri care pregatesc pielea si o curata, impachetari cu diverse creme care hranesc, masaje de diverse feluri, ritualuri de relaxare etc;

- SPA CONTOUR, care se orienteaza pe remodelare corporala, detoxifiere in profunzime, detoxifiere a pielii, estetica corporala: impachetari detoxifiante, ultrasunete pentru imbunatatirea aspectului pielii, masaje anticelulitice, endermologie etc;

- SPA BEAUTY, cu tratamente de intretinere – manichiura/pedichiura, cosmetica, coafor, totul pentru o putea oferi servicii complexe si complete!

Produsele folosite sunt de cea mai inalta calitate si sunt importate direct, de la firme de traditie din Germania, Japonia si Statele Unite, pentru a oferi experiente unice si de un nivel profesional extrem de ridicat.

Pentru mai multe detalii legate de terapii si produse va rugam accesati: www.naturaspa.ro.