Alergiile

Setul de reviste Info-Sanatate include mai multe publicatii gratuite:
- Sanatatea copilului
- Alimentatia corecta
- Terapii alternative
- Psihosomatica
- Glandele endocrine


Publicatiile au un continut informativ accentuat si includ:
- Articole de informare: prezinta abordari diferite asupra temei vizate. Rolul lor este de a prezenta informatii care pot fi utilizate de cititori pentru mentinerea sau recastigarea sanatatii.
- Cercetari in domeniu: includ atat cercetari straine cat si romanesti si informeaza cititorii cu privire la stadiul actual al tratamentelor in domeniu
- Recomandarile specialistilor: avand in vedere ca fiecare doctor/specialist are propria lui metoda de abordare a tratamentului, cititorii vor avea acces la o diversitate de abordari terapeutice.

Revistele sunt realizate in colaborare cu medici specialisti din intreaga tara, sub coordonarea stiintifica a prof. univ. dr. Ioan Bradu-Iamandescu, presedintele Societatii Romane de Psihosomatica Aplicata si Medicina Comportamentala.

INFO-SANATATE este o retea neconventionala de distributie presa si materiale informative gratuite in centrele de sanatate din Romania, lansata in luna mai 2007. In cadrul retelei se distribuie setul de reviste gratuite Info-Sanatate si materiale (fluturasi, pliante) din domeniul medical si educational, destinate publicului larg. Toate publicatiile si materialele informative distribuite sunt gratuite!

Reteaua este in prezent activa in peste 150 de locatii din 40 de orase printre care: Alba-Iulia, Arad, Bacau, Baia-Mare, Baile Felix, Botosani, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Sibiu, Sighetu-Marmatiei, Suceava, Targoviste, Targu Mures, Tecuci, Timisoara.

Categorii de locatii acopertie de Reteaua Info-Sanatate: Unitati medical administrative, Institute medicale, Spitale, Policlinici, Centre medicale complexe, Cabinete medicina de familie, Cabinete medicale de specialitate, Cabinete de psihologie, Cabinete tratamente naturiste, Cabinete de psihiatrie, Farmacii, Centre de intretinere (fitness), Cabinete stomatologice (sau conexe). Oricare centru medical poate deveni membru al retelei, prin completarea unei solicitari online la Info-Sanatate.ro

Date tehnice
- Tiraj mediu/ luna: 80.000 exemplare
- Tiraj mediu/ publicatie: 40.000 exemplare
- Numar de pagini: 32-64 pag.
- Hartie coperta si interior: LWC 70 gr.
- Conditii grafice: policromie
- Tipografie: RA Monitorul Oficial
- Livrarea pe piata: intre 5 si 15 ale lunii

Toate publicatiile sunt auditate de Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT)

Site: Info-Sanatate.ro

Articole:

Alergiile
Dermatita atopica la copii