Lass baby - Un aliat natural in reglarea tranzitului la copii

Constipatia

Special concepute pentru cei mici, siropurile din gama Erbavita sunt 100% naturale si au un gust foarte placut. Fie ca este vorba despre somn linistit, intarirea imunitatii, calmarea colicilor sau combaterea eficienta a constipatiei, Erbavita are solutia potrivita si actioneaza natural pentru rezultate eficiente.

Produsele din gama Erbavita sunt prelucrate in laboratoarele din San Marino, imbinand traditia si proprietatile curative ale plantelor cu actiune fitoterapeutica.
Se pot administra copiilor inca din primele luni de viata si actioneaza fara a avea efecte secundare.

Lass baby
Un aliat natural in reglarea tranzitului la copii

constipatia la sugariConstipatia se manifesta la copii, la fel ca si la adulti, prin incetinirea tranzitului intestinal, cu intarzierea eliminarii materiilor fecale, mai rar de 3 scaune pe saptamana.

La sugari constipatia este frecvent o problema de alimentatie. Copiii alaptati sunt rareori constipati.

Simptomele cele mai frecvente ale constipatiei pot fi:

- dificultate si durere in timpul procesului de defecare,
- balonare sau senzatie de disconfort abdominal, ceea ce poate determina uneori refuzul copiilor de a folosi olita.

Pentru evitarea problemelor legate de tranzit intestinal lent, alimentatia unui copil trebuie sa fie bogata in legume, fructe, fibre vegetale si cu un aport suficient de lichide, iar scaunele este bine sa fie regulate, la cel mult 2 zile.

In cazul constipatiei usoare, aplicarea unor metode locale precum supozitoarele cu glicerina sau introducerea unui termometru in funduletul copilului, rezolva temporar problema. Dar in cazul constipatiei moderat – severe, pe langa o alimentatie echilibrata, este recomandata administrarea unor produse laxative orale, pentru reglarea tranzitului intestinal.

Erbavita recomanda in aceasta situatie, produsul Lass baby, care este un supliment alimentar, 100% natural, indicat in constipatia moderata la copii, cu rol in stimularea proceselor digestive si a peristaltismului (miscare de contractie a musculaturii intestinului, care impinge alimentele de-a lungul tubului digestiv), retinand totodata apa din intestin.

Contine decoct de Smochine, fructe bogate in fibre, Manna bogata in manitol, suc de Pere, extract de Curmale, bogate in glucide si acizi organici, extract din radacina de

Papadie si extract uscat de Propolis pur.

Papadia este o sursa bogata in fibre de Inulina, care imbunatateste procesele digestive, prin cresterea secretiei biliare, iar Propolisul are actiune antiseptica si antibiotica, imbunatateste secretia gastrica si este capabil sa favorizeze procesele digestive.

Siropul se poate administra copiilor, chiar si celor nou-nascuti, dimineata sau seara, inainte de culcare, astfel:

0 – 1 an: 3ml de 2 ori pe zi;

1 – 3 ani: 3 ml de 3 ori pe zi;

3 – 6 ani: 5 ml de 2 – 3 ori pe zi;

> 6 ani: 5 ml de 4 ori pe zi.

Toate produsele Erbavita sunt disponibile in farmacii.

Pentru mai multe detalii despre produse, click AICI