Colic baby - Un sirop natural pentru calmarea colicilor la copii

ERBAVITA, pentru copii frumosi si sanatosi

Special concepute pentru cei mici, siropurile din gama Erbavita sunt 100% naturale si au un gust foarte placut. Fie ca este vorba despre somn linistit, intarirea imunitatii, calmarea colicilor sau combaterea eficienta a constipatiei, Erbavita are solutia potrivita si actioneaza natural pentru rezultate eficiente.

Produsele din gama Erbavita sunt prelucrate in laboratoarele din San Marino, imbinand traditia si proprietatile curative ale plantelor cu actiune fitoterapeutica.
Se pot administra copiilor inca din primele luni de viata si actioneaza fara a avea efecte secundare.
Colic baby
Un sirop natural pentru calmarea colicilor la copii

coliciColicile sugarului apar in general in primele luni de viata si se manifesta prin stari de agitatie si plans, cauzate de balonare si disconfortul intestinal. Estimarile spun ca unul din trei copii are colici. Acestea nu au legatura cu foamea, ci cu durerea cauzata de balonare, iar tipetele ascutite si crizele de plans pe care le determina, difera de plansul normal la copii.
Se manifesta mai accentuat dupa masa, cel mai adesea in a doua parte a zilei, pana seara tarziu, cand copilul incepe sa tipe si sa dea din picioruse, sa stranga din pumni si sa se strambe de durere. Burtica micutului se simte incordata si scoate niste sunete produse de gazele intestinale.
Pentru ameliorarea senzatiei de disconfort cauzata de colici, se recomanda masajul usor al abdomenului si spatelui la copil, aplicarea de prosoape calde pe burtica si, eventual o dieta a mamei, care sa evite anumite alimente ce stimuleaza colicile copilului.
Produsele naturale, siropurile din plante si preparatele homeopate sunt indicate in calmarea colicilor. Totodata este important ca bebelusul sa fie tinut in brate si leganat, pentru a se simti in siguranta si a se linisti.

Colic baby este un supliment alimentar, 100% natural, cu rol de calmare a colicilor determinate de gazele intestinale la nou-nascuti si imbunatatirea functiilor intestinale.
Siropul are in compozitie Tei, Musetel, extract uscat din seminte de Fenicul si extract uscat din frunze de Roinita.
Amestecul de plante din compozitie are o actiune sedativa usoara, efect anti-spastic, de relaxare a musculaturii intestinale netede si efect de reglare a secretiei gastrice si biliare.
Siropul are actiune anti-inflamatoare, calmeaza durerile abdominale, inhiba fermentatia ce rezulta din degradarea florei bacteriene intestinale si favorizeaza evacuarea gazelor.
Siropul se poate administra copiilor inca din primele zile de viata, iar doza zilnica recomandata este de 5 ml, de 2-3 ori pe zi, diluata in apa, ceai sau lapte.
Toate produsele Erbavita sunt disponibile in farmacii.
Pentru mai multe detalii despre produse, click AICI
erbavita