Singurul candidat pentru postul de manager al Spitalului Clinic Judetean Mures a fost respins

Conducerea Spitalului Clinic Judetean Mures este asigurata tot de vechiul director, dupa ce singurul candidat care s-a prezentat la concurs pentru ocuparea functiei de manager a fost respins din cauza proiectului de management, transmite corespondentul NewsIn.

Actualul director, Silviu Morariu, a declarat, joi, ca va ramane in functie pana cand lucrurile se vor lamuri. "In contractul meu scrie ca sunt in aceasta functie pana la ocuparea ei prin concurs. Mai mult nu comentez”, a spus Morariu.

Medicul Vass Levente, singurul care s-a prezentat la concurs, a obtinut la testul grila nota 8,60 si la interviul de selectie nota 7,98, insa pentru proiectul de management a luat 5. Comisia de examinare din cadrul Ministerului Sanatatii l-a declarat „respins”. Vass Levente a facut contestatie, insa a spus ca pana la solutionare nu face nicio declaratie. Probele concursului au fost de legislatie, management si administratie, cu o documentatie de peste 1800 de pagini.

La celalalt spital din Targu Mures, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, a ramas director Ovidiu Butuc. El a luat nota 9 la testul grila, 9,35 la interviul de selectie si 8.90 la proiectul de management.

Spitalul Judetean de Urgenta Mures s-a divizat, de la 1 septembrie, in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures si Spitalul Clinic Judetean Mures, primul condus de Ovidiu Butuc si al doilea de Silviu Morariu.