Un nou mod de a elibera intestinul

Constipatia este o tulburare foarte frecventa, care afecteaza in egala masura adultii si copiii si poate avea consecinte importante asupra starii generale de sanatate si asupra calitatii vietii.

Pentru a preveni si pentru a rezolva aceasta problema este important sa se actioneze asupra cauzelor. Avand in vedere ca majoritatea cazurilor de constipatie se datoreaza unui stil de viata incorect, este important sa remediem eventualele erori alimentare, sa combatem sedentarismul si sa ne reglam propriile obiceiuri.

Uneori, constipatia apare ca urmare a modificarii stilului de viata. Trecerea de la o viata activa la sedentarism sau un orar neregulat al meselor si al timpului de odihna, combinat cu situatii stresante, poate antrena dereglarea evacuarii colonice.

De foarte multe ori, constipatia se datoreaza unei dificultati de evacuare. In aceste conditii, este util sa recurgem la o solutie cu aplicare locala, pentru a ajuta golirea intestinului respectand fiziologia organismului.

Pentru a raspunde acestei necesitati fundamentale a organismului, ABOCA a dezvoltat MeliLax, o microclisma inovatoare pe baza de Miere, care favorizeaza actiunea de evacuare, avand in acelasi timp o importanta actiune protectoare si calmanta asupra mucoasei intestinului.

Formula 100% naturala pe baza de Promelaxin, un complex de Miere si polizaharide din Aloe si Nalba, este deosebit de eficienta in combaterea disconfortului, iritatiei si a inflamatiei prezente in caz de constipatie. Actiunea antioxidanta, confera produsului capacitatea de a proteja si, in consecinta, de a calma mucoasa.

Formula echilibrata a MeliLax permite reglarea constipatiei chiar si in prezenta unor conditii deosebite, cum sunt fisurile anale, hemoroizii sau boala de colon iritabil, precum si in cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza.

De asemenea, Aboca a realizat MeliLax Pediatric, o microclisma ce permite tratarea constipatiei in conditii de siguranta chiar si in cazul sugarilor si al copiilor, al caror organism necesita un tratament mai delicat.

Produsele MeliLax pentru adulti (10g) si pentru sugari si copii (5g) sunt disponibile in farmacii.