5 cauze ale ingrasarii pe fondul excesului de estrogen

Excesul de estrogen a devenit o problema globala, la fel ca si faptul ca suntem inconjurati de substante chimice care perturba echilibrul hormonal. Tot mai multe studii raporteaza in acest sens. Una dintre primele consecinte ale dominantei estrogenice este acumularea de kilograme, in special pe solduri, coapse si fese. Afla AICI cum poti elimina excesul de estrogen.

Excesul de estrogen din corp este cauzat de perturbatorii hormonali, care stimuleaza cresterea in greutate in cel putin 5 moduri:

1) Scade nivelul hormonilor tiroidieni, iar astfel metabolismul si arderea caloriilor sunt incetinite
Estrogenul creste productia de proteine specifice care se ataseaza de hormonii tiroidieni, dezactivandu-i. Hormonii tiroidieni sunt cei care controleaza rata metabolica. Acest lucru inseamna ca metabolismul si arderea caloriilor sunt incetinite.

2) Favorizeaza depozitarea grasimii
Daca nivelul de estrogen ramane crescut in organism si nu este suficient progesteron care sa echilibreze actiunea estrogenului, acest lucru duce la un ciclu vicios. De ce? Deoarece celulele grase elibereaza, de asemenea, estrogen, si stimuleaza in continuare acumularea kilogramelor in exces.

Click AICI si elimina excesul de estrogen din organism!

3) Retine apa in corp
Retentia de apa poate aparea si datorita actiunii excesului de estrogen. Prin retentia apei in organism, acesta se asigura ca este suficient material pentru ingrosarea mucoasei uterine in care poate creste fatul.

4) Creste poftele pentru mancare nesanatoasa
Acesta mai este un lucru pe care il observa majoritatea femeilor in perioada premenstruala: o dorinta irezistibila pentru alimente grase si zaharoase.

5) Probleme cu somnul

S-a dovedit ca lipsa somnului este asociata cu cresterea in greutate sau cu dificultati in pierderea in greutate. Potrivit fundatiei americane pentru somn, 67% dintre femei au probleme cu somnul cateva nopti pe saptamana, iar acest lucru este in mare parte legat de un dezechilibru al hormonilor sexuali.

Cum poti echilibra nivelul de hormoni si slabi? Click aici

EstroLux, este solutia naturala si fara hormoni care echilibreaza nivelul hormonal pentru ca tu sa te simti mai bine!

- efect 3 in 1: blocheaza, deactiveaza si elimina excesul de estrogen
- reduce starile de iritatie si schimbarile de dispozitie
- imbunatateste calitatea somnului
- stimuleaza slabirea, mai ales la persoanele cu corpul sub forma de ”para”

Oferta speciala: am redus pretul de la 79 lei la 48 lei, oferta valabila doar 48h