Reda natural mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor

COSMO PHARM atrage atentia ca in sezonul estival, cu cat temperatura si umiditatea sunt mai ridicate, cu atat acestea pot modifica nivelul de lichid sinovial din articulatii, ducand la inflamatie si durere, afectand rigiditatea sau laxitatea ligamentara, a muschilor si tendoanelor.

Mai mult, orice miscare ampla, brusca sau suprasolicitarea fizica pot afecta articulatiile sportivilor sau a celor care isi desfasoara activitati recreative in aer liber, iar o afectiune osteo-articulara cauzata de imbatranirea organismului, poate pune oricand in dificultate o persoana in varsta.

ARTROFORTE capsule si ARTROFORTE crema reduc inflamatia si durerea, marind mobilitatea si rezistenta articulatiilor. Produsele ARTROFORTE sunt recomandate in: dureri articulare, inflamatii, artrita, coxartroza, vanatai, traumatisme, dureri de spate, entorse, articulatii degradate, uzura accentuata (batrani, munca fizica solicitanta, obezitate) si intepaturi de insecte.

ARTROFORTE crema se aplica local pe zona dureroasa avand un puternic efect antiinflamator. Are o formula inovativa, dezvoltata in Statele Unite ale Americii, un complex natural de 10 extracte standardizate din plante (mentol, gel de Aloe Vera, tamaie, camfor, Eucalypt, glucozamina, ulei de seminte In, saliciliat de metil, MSM- Metilsulfonilmetan, scoarta de salcie) care actioneaza local, se absoarbe si patrunde usor in articulatii, oferind o senzatie imediata de revigorare:
•reduce durerile osteoarticulare si musculare;
•amelioreaza disconfortul cauzat de afectiunile reumatismale;
•ajuta la recuperarea dupa traumatisme sau fracturi;
•sustine si imbunatateste mobilitatea si rezistenta articulatiilor;
•asigura lubrifierea si reduce disconfortul cauzat de imbatranire.

ARTROFORTE capsule are o formula inovativa pentru functionarea optima a articulatiilor, cu biodisponibilitate crescuta, care, datorita compozitiei sale naturale (Glucozamina, Castravete de mare, Cartilaj de rechin, Mucopolizaharide, Bromelina, Boswellia Serrata, Iarba fetei, Salcie alba, Gheara Matei):
•calmeaza durerile articulare, reduce disconfortul osteoarticular si muscular;
•ajuta la recuperarea dupa traumatisme sau fracturi;
•sustine reconstituirea densitatii osoase si incetineste efectele imbatranirii acestora;
•previne afectiunile degenerative;
•asigura integritatea articulatiilor, membranei si lichidului sinovial;
•reduce inflamatiile si protejeaza impotriva deteriorarii cartilajelor.

ARTROFORTE capsule este acum la blister cu 30 capsule.

COSMO PHARM schimba comunicarea vizuala prin repackaging-ul produselor cu traditie aflate in portofoliul companiei, dar si al celor care vor urma sa intre pentru prima data pe piata suplimentelor alimentare. Schimbarea ambalajelor produselor COSMO PHARM vine ca o urmare naturala a respectului purtat fata de clientii companiei si fata de natura, careia ii suntem recunoscatori pentru toate beneficiile pe care ni le aduce asupra sanatatii.

Fiecare produs COSMO PHARM este gandit si creat de specialisti cu inalta pregatire profesionala, iar noile ambalaje sunt concepute pentru a raspunde nevoilor functionale ale pacientilor (faciliteaza transportarea, depozitarea si tinerea evidentei administrarii capsulelor/tabletelor). Totodata, ambalarea la blister ofera oportunitatea de a pastra caracteristicile benefice ale produselor pentru o perioada mai lunga de timp, acestea fiind complet protejate de eventualele procese si modificari fizice si chimice la care pot fi supuse in timpul depozitarii sau administrarii remediului.

Fondata inca din 1994, COSMO PHARM este o companie cu o traditie de 25 de ani pe piata suplimentelor alimentare din Romania, fiind promotorii ideilor de suplimente alimentare si nutritie sanatoasa. Activam ca unic importator si distribuitor al unora dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive din lume, TISHCON CORP.SUA, Lallemand (probiotice), precum si alti producatori: AkerBioMarine™(Superba2™ Krill Oil), FMC (EPAX Fish Oil), DSM (resVida Resveratrol), Kaneka™ (QH™) si Sabinsa Corp.

COSMO PHARM iti aduce Sanatate din natura!