Good Days Therapy se alatura luptei impotriva Covid-19 cu o donatie de 50.000 lei si produse pentru medici si pacienti

Good Days Therapy, companie romaneasca, unic importatoare a produselor Barny`s Born in Canada, se alatura luptei de combatere a virusului Covid-19 in Romania, printr-o donatie de 50000 lei si produse in valoare de 68242.50 lei, precum Celadrin, Coenzima Q10 Dual s.a., atat pentru eroii nostri din prima linie, medicii, cat si pentru pacienti.

Aceste fonduri vor contribui la sprijinirea cadrelor medicale si pacientilor care se afla in Spitalele Judetene de Urgenta Vaslui si Piatra Neamt.

Partenerul nostru in aceasta misiune este Fundatia Pretuieste Viata care va dona spitalelor, din partea noastra, atat produse naturale, cat si materiale de protecie pentru personalul medical (combinezoane, manusi, masti 3 pliuri, masti FPP2, etc).

Pretuieste Viata, alaturi de fondatorul acesteia, Andreea Marin, este un ONG care se implica activ in campanii umanitare si care de-a lungul timpului a adunat solidaritate si ajutor din toate partile.

Medicii din toata tara, duc in momentele acestea o lupta foarte grea si solicitanta, ca sa ne ofere siguranta. Toate gandurile noastre pozitive merg spre cei aflati in dificultate pentru ca impreuna vom putea depasi orice problema #impreunareusim.

Ne dorim sa sustinem cadrele medicale, care lupta zilnic pentru a salva cat mai multe vieti, dar si pacientii care au nevoie de o imbunatatire a imunitatii si sanatatii generale: Coenzima Q10 Dual confera energie sporita, reducand oboseala si extenuarea, protejeaza inima, ajuta sistemul imunitar. Celadrin Unguent Forte se administreaza pentru relaxarea si detensionarea articulatiilor si muschilor, in caz de efort prelungit si suprasolicitare a coloanei si articulatiilor.

Am vrut prin aceasta donatie sa dam o speranta in plus oamenilor care doar prin ganduri bune si pozitivitate vor izbavi.

Sloganul Good Days Therapy este bucura-te de sanatate, bucura-te viata!, pentru ca sanatatea este cea mai de pret si trebuie sa avem grija de ea. Solidaritatea in fata pericolelor ne va ajuta in acest impas, doar #impreunareusim sa ii protejam pe cei mai vulnerabili dintre noi.

Actiunile si activitatile noastre zilnice au la baza respectul pe care il oferim zilnic tuturor oamenilor, naturii, dar si noua insine. La acest crez se alatura promisiunea si datoria noastra fata de toti cei care au nevoie de sprijin in aceasta perioada. De la inceput, ne-am dorit sa cladim o baza solida impreuna cu cei care aleg zilnic sa foloseasca produse naturale si calitative.