Recomandari pentru sanatate gastro-intestinala cu ocazia Sarbatorilor Pascale

COSMO PHARM face o serie de recomandari privind excesul alimentar in perioada Sarbatorilor Pascale.
Bogat in grasimi si zaharuri, meniul traditional specific acestei perioade din an ne poate afecta sanatatea intregului sistem gastro-intestinal: digestie lenta, reflux gastroesofagian, arsuri stomacale si constipatie.

COSMO PHARM recomanda abordarea unui comportament alimentar echilibrat si consumul cu moderatie de alcool si alimente bogate in grasimi sau zaharuri. COSMO PHARM atrage atentia ca riscul de a suferi de afectiuni gastro-intestinale este mai crescut pentru cei care au tinut post inaintea Pastelui, pentru cei care sufera de afectiuni digestive, afectiuni hepatice, afectiuni biliare sau pancreatice.

COSMO PHARM recomanda ca anul acesta sa fim mai precauti ca oricand in ceea ce priveste masa de Sfintele Pasti pentru a nu ne expune pericolelor. Un exces culinar nu ne creaza doar probleme digestive cu ale caror senzatii neplacute trebuie sa ne confruntam pe moment, ci ne poate trimite direct la Urgente, unde medicii sunt deja mult prea acaparati cu tratarea unor afectiuni mai grave in aceasta perioada.

Pentru a ne bucura din plin de Sarbatorile Pascale petrecute alaturi de cei dragi, le recomandam pacientilor ca orice sindrom al unui exces alimentar sa il combatem din timp cu suplimente naturale, eficiente, pentru imbunatatirea digestiei.

Pachet Hepatoprotector de la COSMO PHARM este special conceput pentru a combate efectele neplacute ale exceselor alimentare, ale unui tranzit intestinal lent si ale toxinelor alimentare care ameninta sanatatea organismului.

Pachetul promotional contine un flacon DETOXIFIANT HEPATIC, 30 capsule, si un flacon COSMENZIME, 10 drajeuri.
CosmEnzime. Dupa o masa copioasa, o digestie sanatoasa! Este obtinut dintr-un amestec de 7 enzime digestive naturale (bromelina, papaina, extract de bila bovina, amilaza, proteaza, lipaza, pepsina), ce actioneaza rapid: ajuta la o digestie usoara, elimina senzatiile de greata, balonare, dureri de cap, reflux gastroesofagian si reduce disconfortul abdominal.

Detoxifiant Hepatic. Eroul ficatului! Este un puternic detoxifiant si hepatoprotector. Datorita continutului optim de extracte din bitartrat de colina, fructe de armurariu (80% silimarina), radacini de brusture si de papadie, flori de anghinare si fructe de schizandra, Detoxifiant Hepatic regenereaza celulele hepatice si contribuie la activarea functiei hepatice.

Pachet Hepatoprotector este acum la un pret special, redus cu 20%. La achizitionarea unui Pachet Hepatoprotector se primeste cadou o masca de protectie faciala, triplu strat, trei pliuri.

Recomandam pacientilor sa consume produsele DETOXIFIANT HEPATIC si COSMENZIME dupa mese.

Fondata inca din 1994, COSMO PHARM este o companie cu o traditie de 25 de ani pe piata suplimentelor alimentare din Romania, fiind promotorii ideilor de suplimente alimentare si nutritie sanatoasa. Activam ca unic importator si distribuitor al unora dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive din lume, TISHCON CORP.SUA, Lallemand (probiotice), precum si alti producatori: AkerBioMarine™(Superba2™ Krill Oil), FMC (EPAX Fish Oil), DSM (resVida Resveratrol), Kaneka™(QH™) si Sabinsa Corp.
COSMO PHARM iti aduce Sanatate din natura!