Al 12-lea caz de deces al persoanelor infectate cu noul coronavirus

Al 11-lea si al 12-lea caz de deces al persoanelor infectate cu noul coronavirus

Va informam ca al 11-lea si al 12-lea caz de deces al persoanelor infectate cu noul coronavirus (COVID-19) sunt urmatoarele:

Cazul 11: Femeie, 64 de ani, din judetul Suceava, internata in stare grava in Spitalul Judetean Suceava – sectia ATI, unde a fost intubata. Femeia a fost transferata la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi, unde a decedat astazi.

Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atriala) si a avut istoric de calatorie in perioada 13-29 februarie a.c. in Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.

Mentionam ca, dintr-o eroare de raportare, decesul anterior comunicat cu numarul 11 a fost deja raportat ca decesul cu numarul 5, in cursul zilei de ieri, 23 martie a.c.

Cazul 12: Barbat, 74 ani, din judetul Ialomita, internat la Bacau in Spitalul Comanesti, sectia ATI, unde a primit oxigen pe masca. Barbatul a manifestat simptome in 19 martie a.c. si a fost internat in 22 martie a.c. in stare grava. Pacientul suferea de obezitate, HTA, si insuficienta renala cronica.

Sursa: Ministerul Sanatatii