OptiBac - probiotice adaptate nevoilor tale

Intestinul joaca un rol esential pentru buna functionare a organismului deoarece aici are loc absorbtia substantelor nutritive din alimentele ingerate, proces extrem de important atat pentru digestie, cat si pentru metabolizarea energiei. In plus, microflora intestinala actioneaza ca o bariera protectoare care previne multiplicarea bacteriilor daunatoare, sustinand astfel sistemul imun.

De aceea, trebuie sa acordam o atentie deosebita culturilor de bacterii vii ce se regasesc la nivelul tractului intestinal. Nivelul nostru natural de bacterii benefice scade zilnic din cauza factorilor de stres, a inaintarii in varsta, a medicamentelor (de exemplu antibioticele), a calatoriilor, a dietei sarace in elemente nutritive sau a nivelului ridicat de zahar.

Dezechilibrul dintre bacteriile benefice si cele nocive cauzeaza tulburari digestive manifestate prin balonare, crampe, tranzit greoi, intoleranta la anumite alimente, scaderea imunitatii sau chiar afectiuni ale pielii.

Putem insa evita toate aceste efecte neplacute prin administrarea unui probiotic adaptat nevoilor noastre. Probioticele sunt microorganisme vii care atunci cand sunt administrate corect, aduc beneficii de sanatate organismului.

Constientizand importanta culturilor vii pentru sanatatea intregului organism, OptiBac Probiotics ofera o gama complexa de probiotice pentru afectiuni specifice, avand la baza cele mai cercetate tulpini din lume.

Studiile clinice sustin eficienta produselor Optibac, a caror formulare este rezistenta la aciditatea din stomac si nu necesita refrigerare. Concentratia de bacterii vii ramane viabila cand ajunge in intestin si este garantata pana la data de expirare a produsului.

Gratie expertizei vaste in domeniul microbiologiei, fiecare produs Optibac are la baza tulpini diferite de probiotice care colonizeaza anumite sectiuni ale intestinului in functie de afectiunea pentru care sunt administrate.

Optibac Probiotic pentru utilizare zilnica are o concentratie de 5 miliarde de bacterii vii/capsula si sustine sanatatea florei intestinale si imunitatea organismului.

Este recomandat pacientilor cu tulburari de digestie (balonare, flatulenta, constipatie, intoleranta la anumite alimente), imunitate scazuta, stari de oboseala si afectiuni ale pielii (acnee, eczeme).

Cele 6 tulpini de probiotice colonizeaza intestinul, pentru a-i mentine sanatatea. Fibrele prebiotice asigura un nivel optim de bacterii benefice la nivelul intestinului.

OptiBac Probiotic pentru utilizare zilnica nu dau dependenta si poate fi administrat in conditii de siguranta pe termen lung.