Pacient impuscat in picior, in curtea spitalului

Caz incredibil petrecut in judetul Timis. Un pacient internat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Jebel, a fost impuscat in picior de un asistent medical. Asistentul a declarat ca pusca cu aer comprimat s-a descarcat accidental, in timp ce el se antrena in curtea spitalului.
Conform declaratiei acestuia, la un moment dat s-a asezat pe o banca din curtea unitatii spitalicesti, a sprijinit pusca de spatar, iar aceasta a alunecat accidental si s-a descarcat in calcaiul unui pacient. Pacientul a fost adus de urgenta la Spitalul Judetean din Timisoara unde a fost operat si i-au fost scoase alicele din picior. In prezent, starea pacientului este buna si sunt sanse ca el sa fie externat sambata, 17 Mai.
Asistentul medical a fost invitat la sediul politiei pentru audieri, el risca sa fie acuzat de nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Daca este gasit vinovat, poate primi intre 5 si 15 ani de inchisoare. Surse din politie au anuntat ca asistentul medical nu poseda autorizatie pentru arma folosita, iar accesul cu arme de foc, in incinta spitalului este interzis. Conducerea spitalului a deschis o ancheta in acest caz.
Nu este prima data cand la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel se petrec lucruri interesante. In luna Martie 2008, o femeie in varsta de 39 de ani, internata la acest spital, a fost regasita de familia ei. Femeia disparuse in urma cu 10 ani din Sighisoara, iar familia ei o credea deja moarta.