Ofera libertate respiratiei sale

Congestia nazala este de cele mai multe ori primul semn de raceala, viroza sau o reactie alergica la un stimul extern, iar pentru cei mici reprezinta o adevarata problema intrucat le afecteaza capacitatea de a dormi linistiti sau de a se hrani corespunzator.

Devenit un factor de stres, din cauza dificultatii de a elibera caile respiratorii la varste mici si foarte mici, nasul infundat se transforma intr-o sursa permanenta de disconfort.

Principala preocupare atunci cand ne confruntam cu aceasta situatie este „Cum pot elibera nasul copilului fara a interveni agresiv la nivelul mucoasei si fara substante care dezvolta reactii adverse?” Pentru ca sezonul racelilor si al virozelor este abia la debut, este esential sa cunoastem cele mai importante indicatii de a trata nasul infundat al copiilor si de a le acorda suportul necesar pentru ca ei sa isi recapete starea de bine si zambetul.

FITONASAL Pediatric elibereaza nasul infundat al copiilor, protejandu-l

Fitonasal Pediatric este un decongestionant formulat in mod special pentru a elibera nasul celor mici in caz de congestie si iritatie a cavitatilor nazale cauzate de sindroame gripale, raceala obisnuita, rinite alergice si sinuzite, atat acute cat si cronice.

Fitonasal Pediatric actioneaza prin TANNISAL, un complex molecular natural de taninuri si sare gema, care interactioneaza cu mucoasa nazala avand:
• actiune descongestionanta, datorita unei actiuni osmotice echilibrate, care favorizeaza mobilizarea apei din tesuturile congestionate fara a irita sau usca mucoasa;
• o actiune protectoare asupra mucoasei datorita formarii unui strat mucoadeziv si actiunii antioxidante.

Totodata, prin jetul sau pulverizat cu flux continuu, produsul are o actiune de curatare profunda a cavitatilor nazale prin care indeparteaza mucusul in exces si agentii patogeni, iritanti si alergenici din acesta (virusuri, bacterii, fum, smog, polen, substante iritante etc.). Aceasta actiune este deosebit de utila pentru sugari, care nu isi pot sufla nasul, si pentru copii, care nu isi sufla nasul in mod corect.

Aceste caracteristici recomanda Fitonasal Pediatric, in special in cazul tusei cauzate de picurarea postnazala. De fapt, posibila stagnare a mucusului in cavitatile nazale si prezenta microorganismelor si a substantelor alergene, prin intermediul picurarii postnazale, pot cauza tuse sau alte probleme precum durere de gat si otite medii.

Fitonasal Pediatric nu contine substante decongestionante vasoconstrictoare si, datorita mecanismului sau de actiune non-farmacologica, nu da dependenta, nu usuca mucoasa nazala, nu irita si poate fi utilizat in mod frecvent, chiar si pentru perioade indelungate.

Utilizarea produsului la sugari si copii favorizeaza respiratia si faciliteaza odihna pe timpul noptii
Produsul este un dispozitiv medical certificat CE si este disponibil in farmacii.