Aspira la vitalitate

O legenda populara japoneza relateaza ca „intre anii 1086 – 1088, in timpul unei batalii din nordul Japoniei, soldatii au fost atacati pe seara, in timp ce fierbeau si soia pentru cai in paie de orez. In mare graba, vazand atacul ce se apropia, au aruncat rapid soia intr-o groapa din apropiere ce era sapata in pamant.

Revenind dupa cateva zile la locul respectiv au observat boabele deja fermentate si spre surprinderea lor caii care s-au napustit asupra mancarii care era lipicioasa si mirositoare. Soldatii fiind intrigati de reactia respectiva, au gustat curiosi si au apreciat preparatul obtinut accidental – denumit de japonezi natto.”

Fiind preocupati de mentinerea si descoperirea secretelor longevitatii, atat cercetatorii din Japonia, cat si din America precum, Dr. Sumi, au descoperit nattokinaza – principiul activ din natto.

Procesarea si purificarea Nattokinazei a avut rolul de a pastra proprietatile biologice existente, si a constituit baza crearii suplimentului, AspiVita100.

Ca o recunoastere a eficacitatii sale, nattokinaza este recomandata pentru mentinerea sanatatii cardiovasculare, fiind enzima nr. 1 in Japonia si aflandu-se printer recomandarile de consum ale Ministerul Sanatatii. Aceasta super-enzima are capacitatea de a desface anumite proteine, acumulate nesanatos in organismul nostru, fiind pionul principal in mentinerea optima a procesului cardiovascular si nu numai.

Cel mai spectaculos lucru la Nattokinaza din AspiVita100, este acela ca ajuta la dizolvarea cheagurilor, dupa administrarea orala!

AspiVita100 ajuta la:
• mentinerea tensiunii arteriale la un nivel optim;
• reducerea riscului de infarct miocardic;
• mentinerea fluiditatii sangelui;
• reducerea riscului de formare a cheagurilor;
• reglarea proceselor de formare a cheagurilor;
• buna functionare a sistemului nervos.

In fiecare zi, corpul nostru poate fi afectat de nenumarate situatii si probleme, el fiind intr-o continua lupta, pentru a functiona in cele mai bune conditii.

Lipsa unei alimentatii potrivite, a miscarii sau chiar varsta, pot fi factori care sa duca la formarea de noi cheaguri si, fara sa ne dam seama, urmarile pot fi grave. De aceea, pentru a preveni posibile accidente sau incidente cardiovasculare, este recomandat sa ne informam si mai ales sa aspiram la vitalitate cu AspiVita100!