COSMO PHARM promoveaza Pachetul vindecare rapida – RACEALA SI GRIPA – Junior pentru campania „Construim Imunitate”

COSMO PHARM, odata cu Campania Nationala de Informare si Constientizare „Construim Imunitate”, care se deruleaza in perioada 28 August 2019 - 31 Martie 2020, promoveaza cu o reducere de 20% Pachetul Vindecare Rapida – Raceala si gripa – Junior, continand un sirop Nas si Gat, un sirop Vitamina C Naturala si un sirop Baby Tusin.

Datorita ingredientelor sale active, pachetul asigura ameliorarea simptomatologiei afectiunilor sezoniere, grabeste vindecarea si intareste imunitatea.

PACHETUL VINDECARE RAPIDA – RACEALA SI GRIPA – JUNIORcontine:

NAS&GAT sirop 125 ml. Nas si Gat sirop este un preparat delicios cu gust de caramel din gama Advanced Kids, cu un complex de ingrediente active naturale care contribuie la functionarea eficienta a sistemului imunitar. Ajuta la refacerea sanatatii cailor respiratorii si la ameliorarea simptomatologiei afectiunilor: nas infundat, dureri de gat, tuse, iritatii etc. Ingrediente active/10 ml (8000 mg extract de Eucalipt, 200 mg extract de Pin, 200 mg extract de Nalba-mare, 200 mg extract de Nalba-de-padure, 200 mg, extract de Echinacea, 200 mg extract de Plamanarica).

VITAMINA C NATURALA sirop 125ml. Pe langa rolul antioxidant puternic de combatere a radicalilor liberi si de intarire a sistemului imunitar, Vitamina C Naturala este eficienta in tratamentul racelilor, in intoxicatii, la mentinerea sanatatii pielii, vindecarea ranilor si in simptomatologia astmatica. Organismul uman nu are capacitatea de a produce Vitamina C. Prin urmare este necesar ca aceasta sa fie asimilata din dieta sau cu ajutorul suplimentelor alimentare. Ingrediente active/10 ml (7000 mg extract din fructe de Maces, 7000 mg extract din fructe de Coacaz negru, 320 mg pulbere de Acerola care furnizeaza 80 mg de Vitamina C).

BABY TUSIN sirop 125ml. Natural si eficient, cu gust de caramel, Baby Tusin combina proprietatile terapeutice deosebite ale patlaginii si cimbrului si actioneaza rapid in tratarea infectiilor cailor respiratorii si mucoaselor, stimuland expectoratia si calmand tusea. Ingrediente active/10ml (10 mg extract 4:1 de patlagina, 10 mg extract 4:1 de cimbru de cultura).
Siropurile din gama Advanced Kids pot fi administrate incepand cu varsta de 6 luni. Nu contin zahar, gustul plcut fiind oferit de ctre indulcitori precum sucraloza.

Produsele din gama pediatrica Advanced Kids, se gasesc atat in farmaciile si magazinele naturiste din tara, din teritoriu si mediul on-line, cat si pe site-ul companiei, www.cosmopharm.eu. Produsele se comercializeaza intr-un pachet avantajos redus cu 20% (inclus in pretul de achizitie), iar pe site-ul companiei se va putea achizitiona insotit de un cadou pentru cei mici: un pachet de plastilina.

Obiectivul campaniei „Construim Imunitate” este de a educa in prevenirea si controlul infectiilor virale sau bacteriene si de a preintampina raspandirea acestora in colectiv (crese, gradinite, scoli) prin cladirea unui sistem imunitar puternic, prin luarea unor masuri de igiena si educatie sanitara, prin intarirea sistemului imunitar, grabirea vindecarii si scurtarea perioadei de convalescenta in situatia contractarii unui virus sezonier.

Fondata inca din 1994, COSMO PHARM este o companie cu o traditie de 25 de ani pe piata suplimentelor alimentare din Romania, fiind promotor al ideilor de suplimente alimentare si nutritie sanatoasa. Activam ca unic importator si distribuitor al unora dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive din lume, TISHCON CORP.SUA, Lallemand (probiotice), precum si alti producatori: AkerBioMarine™(Superba2™Krill Oil), FMC (EPAX Fish Oil), DSM (resVida Resveratrol), Kaneka™(QH™) si Sabinsa Corp.

COSMO PHARM iti aduce Sanatate din natura!