Cosmo Pharm anunta lansarea campaniei „construim imunitate”

COSMO PHARM, lanseaza incepand cu data de 28 August 2019 Campania Nationala de Informare si Constientizare „Construim Imunitate”, care se va derula pana la data de 31 Martie 2020.

Obiectivul campaniei „Construim Imunitate” este de a educa in prevenirea si controlul infectiilor virale sau bacteriene, de a preintampina raspandirea acestora in colectiv (crese, gradinite, scoli) prin cladirea unui sistem imunitar puternic si prin luarea unor masuri de igiena si educatie sanitara.
Beneficiarii campaniei sunt parintii, copii si institutiile scolare, interesate sa dezvolte, sa intareasca sistemul imunitar al celor mici, sa greabeasca vindecarea si sa scurteze perioada de convalescenta in situatia contractarii unui virus sezonier.

Campania va fi derulata pentru publicul tinta prin intermediul mediei on-line si al presei tiparite (cu masuri de preventie, interviuri cu medici specialisti), prin intermediul platformelor de social media (pagina oficiala de Facebook a companiei - facebook.com/CosmopharmRomania/ si cea de Instagram - instagram.com/cosmopharm.eu/ ), dar si in farmacii, magazine naturiste si conferinte medicale desfasurate in locatii din tara, unde Cosmo Pharm va fi prezent.

Campania „Construim Imunitate” provoaca la interactiune in social media.
Pe langa componenta educativa, Campania le pregateste copiilor jocuri interactive care se vor desfasura pe pagina oficiala de Facebook si care vor fi premiate cu numeroase cadouri surpriza si produse Cosmo Pharm.

Intrucat intrarea in colectivitate a prescolarilor si scolarilor este momentul in care se produc cele mai multe imbolnaviri, campania „Construim Imunitate” se asociaza campaniei 2Cool4School, ambele fiind introduse in scoli de catre un personaj simpatic, Dr.Cool, cu personalitate bine conturata, care intruchipeaza profesorul traznit si inteligent, care are intotdeauna cele mai istete raspunsuri si rezolvari.
Totodata, Campania „Construim Imunitate” va fi prezenta in farmacii, spitale si cabinete medicale prin distribuirea de afise si flyere educative.

Odata cu derularea campaniei, CosmoPharm va promova produsele din portofoliul propriu, gama pediatrica Advanced Kids, atat in farmaciile si magazinele naturiste din tara, din teritoriu si mediul on-line, cat si pe site-ul companiei, www.cosmopharm.eu. Produsele se vor comercializa in pachete avantajoase reduse cu 20% (inclus in pretul de achizitie), iar in farmacii si magazine naturiste se vor gasi insotite de rechizite scolare.

Fondata inca din 1994, COSMO PHARM este o companie cu o traditie de 25 de ani pe piata suplimentelor alimentare din Romania, fiind promotor al ideilor de suplimente alimentare si nutritie sanatoasa. Activam ca unic importator si distribuitor al unora dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive din lume, TISHCON CORP.SUA, Lallemand (probiotice), precum si alti producatori: AkerBioMarine™(Superba2™Krill Oil), FMC (EPAXFish Oil), DSM (resVidaResveratrol), Kaneka™(QH™) si Sabinsa Corp.

COSMO PHARM iti aduce Sanatate din natura!