COSMO PHARM® promoveaza NATTOKINAZA SERRAPEPTAZA

COSMO PHARM, promoveaza in luna iulie 2019, in farmaciile si plafarele din tara, dar si pe site-ul companiei, www.cosmopharm.eu, cu o reducere de 30%, NATTOKINAZA SERRAPEPTAZA

NATTOKINAZA SERRAPEPTAZA, un supliment alimentar revolutionar, antitrombotic natural si drenor sinusal de ultima generatie.

NATTOKINAZA SERRAPEPTAZA imbunatateste circulatia sangelui, dizolva cheagurile si tesutul mort, reduce inflamatiile. Eficient in sanatatea sistemului cardiovascular, NATTOKINAZA SERRAPEPTAZA are si actiune puternica antiinflamatoare.

Ce este Nattokinaza Serrapeptaza?

Nattokinaza si Serrapeptaza sunt enzime proteolitice unite sub forma unui supliment alimentar revolutionar, de ultima generatie. Cele doua enzime proteolitice care dau numele acestui produs sunt recunoscute pentru efectele lor terapeutice impresionante si pentru remarcabilele proprietati antiinflamatorii.

In medicina japoneza, Nattokinaza joaca un rol important de peste 1000 de ani, folosit ca remediu principal pentru afectiuni ale aparatului cardiovascular datorita actiunii sale de curatare a vaselor de sange, de scadere a tensiunii arteriale, de reducere a colesterolul rau LDL.

Astfel, contribuie la cresterea capacitatii naturale a organismului de a lupta impotriva formarii cheagurilor de sange, dizolvand fibrina, prin stimularea productiei naturale de plasmina si altor agenti anticoagulanti in organism. Datorita proprietatii sale de a stimula productia endogena de plasmina, nattokinaza ajuta la reducerea fibroamelor si a cheagurilor de sange.

Serrapeptaza, obtinuta prin fermentatia controlata a tulpinilor nepatogene ale bacteriei Serratia, are remarcabile proprietati fibrinolitice, dizolva depunerile de fibrina si reduce inflamatiile, fiind un excelent adjuvant atat in tratarea leziunilor, a chisturilor fibroase de la nivelul ovarelor, sanilor si plamanilor, cat si in mentinerea sanatatii inimii si a vaselor de sange.

Contribuie activ la scaderea riscului formarii cheagurilor de sange la nivel cardiovascular, cerebral, renal, hepatic, datorita proprietatilor anti trombotice.

Alaturi de Nattokinaza, Serrapeptaza actioneaza sinergic pentru o eficienta remarcabila in protejarea sistemului circulator, reducerea inflamatiilor si pastrarea presiunii arteriale normale.

Ce beneficii are Nattokinaza Serrapeptaza?

Nattokinaza Serrapeptaza contribuie la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, impiedica formarea cheagurilor si imbunatateste circulatia sangelui; mentine nivelul normal al colesterolului si presiunii arteriale, favorizeaza eliminarea mucusului la nivelul cailor aeriene si a sinusurilor, dreneaza fluidele acumulate in jurul plagilor si ajuta la inlaturarea cicatricilor, vanatailor si umflaturilor.

• sinuzita, migrene, artrita reumatoida
• traume post-operatorii, sistem imunitar slabit

Fondata inca din 1994, COSMO PHARM este o companie cu o traditie de 25 de ani pe piata suplimentelor alimentare din Romania, fiind promotor al ideilor de suplimente alimentare si nutritie sanatoasa. Activam ca unic importator si distribuitor al unora dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive din lume, TISHCON CORP.SUA, Lallemand (probiotice), precum si alti producatori: AkerBioMarine™(Superba2™Krill Oil), FMC (EPAXFish Oil), DSM (resVida Resveratrol), Kaneka™(QH™) si Sabinsa Corp.

COSMO PHARM iti aduce Sanatate din natura!