COSMO PHARM lanseaza produsul VIRIL strong

COSMO PHARM introduce in iunie 2019, in farmaciile si plafarele din tara, dar si pe site-ul companiei, www.cosmopharm.eu, VIRIL Strong, cel mai complex produs 100% natural de cea mai inalta calitate, cu efect in stimularea erectiei.

Combinatia sinergica a celor mai concentrate extrase din 9 plante (Coltii-babei, Maca, Fo-Ti, Branca-ursului, Damiana, Goji, Muira puama, Ginseng indian/ Ashwagandha, Ginseng Siberian), toate dovedite stiintific pentru proprietatile de sustinere a virilitatii, stimularii erectiei si placerii sexuale intense:

- Extractul 20:1 din fructe de Coltii-babei (Tribulus terrestris) creste dorinta si capacitatea sexuala; sustine sanatatea organelor de reproducere; sprijina sanatatea tractului urinar;

- Extractul 20:1 din radacina de Maca (Lepidium meyenii) este un afrodisiac natural, creste libidoul, sustine performanta sexuala, fizica si mentala. Energizeaza organismul.

- Extractul 20:1 din radacina de Fo-Ti (Poligonum multiflorum) imbunatateste functia erectila si vigoarea sexuala; incetineste imbatranirea celulara.

- Extractul 20:1 din radacina de Branca – ursului (Heracleum sphondylium) contribuie la functionarea normala a glandelor sexuale; creste numarul si motilitatea spermatozoizilor.

- Extractul 20:1 din radacina de Damiana (turnera difussa) stimuleaza secretia de testosteron si are efect afrodisiac.

- Extractul 20:1 din fructe de Goji (Lycium barbarum) antioxidant, protejeaza organismul de stresul oxidativ si reduce oboseala.

- Extractul 20:1 din scoarta de Muira puama (Ptychopetalum olacoides) creste libidoul si performantele sexuale.

- Extractul 20:1 din radacina de Ginseng- indian/ Ashwagandha (Withania somnifera) tonic adaptogen, creste rezistenta fizica si psihica, sustine sanatatea organelor sexuale.

- Extractul 20:1 din radacina de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) energizant, stimuleaza activitatea mentala si cognitiva, sustine sistemul imunitar si echilibrul hormonal masculin.

VIRIL Strong este o formula completa, inovatoare, cu efecte afrodiziace: creste dorinta sexuala, erectia este ferma si durata actului sexual se prelungeste. Combate disfunctia erectila si previne ejacularea precoce. Amplifica placerea sexuala, creste nivelul performantelor sexuale, calitatea actului sexual si nivelul de satisfacere al ambilor parteneri.

VIRIL Strong combate natural impotenta si infertilitatea, stimuleaza producerea hormonilor masculini, asigura buna functionare a sistemului reproductiv masculin, creste calitatea, motilitatea si cantitatea lichidului spermatic, contribuie la sanatatea aparatului urinar.

VIRIL Strong se prezinta intr-o cutie discreta cu 4 tablete. Se administreaza o tableta, maxim doua, cu 15-60 minute inainte de actul sexual, iar efectele se vad rapid si persista. Viril Strong nu creeaza dependenta sau reactii adverse si nu contine alergeni.

Fondata inca din 1994, COSMO PHARM este o companie cu o traditie de 25 de ani pe piata suplimentelor alimentare din Romania, fiind promotor al ideilor de suplimente alimentare si nutritie sanatoasa. Activam ca unic importator si distribuitor al unora dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive din lume, TISHCON CORP.SUA, Lallemand (probiotice), precum si alti producatori: AkerBioMarine™(Superba2™ Krill Oil), FMC (EPAXFish Oil), DSM (resVidaResveratrol), Kaneka™ (QH™) si Sabinsa Corp.

COSMO PHARM iti aduce Sanatate din natura!