Fii in super forma la orice varsta!

Dupa doua sarcini ramasesem cu un surplus mare de greutate, nu aveam suficienta energie, ma simteam si aratam mai in varsta ! Ma saturasem de diete care tineau cateva zile, imbracam haine care nu imi placeau si eram mai tot timpul nemultumita si fara incredere in mine!

Aveam in talie 110 cm. Multa lume credea ca sunt inca gravida.

Am intalnit din intamplare oportunitatea de a fi in forma maxima cu nutritia Herbalife .

La inceput am fost rezervata in aceasta privinta dat fiind ca nu cunosteam mai nimic despre un stil de viata sanatos si activ.

Am avut multe intrebari pe care i le-am adresat consultantei mele de nutritie Herbalife. Dat fiind ca toate incercarile mele de a slabi esuasera am hotarat ca merita sa incerc. Nu avem nevoie doar de slabire. Aveam nevoie si de educatie nutritionala si de un plan personalizat de nutritie ca sa fiu in forma maxima tot restul vietii.

Cand am inceput programul de slabire Herbalife a fost mai simplu decat credeam. Initial imi era teama sa nu ma infometez insa nu a fost deloc asa. Din contra, am capatat o disciplina a meselor, beam cei 2 litri de apa zilnic, mancam fructe, aveam cele 5 mese pe zi chiar daca eram in continuu pe fuga, mereu in viteza.

Ceea ce m-a incurajat au fost rezultatele vizibile dupa doar 2 saptamani. In 4 luni de zile am slabit cele 11 kg, ma simteam plina de energie, tenul mi se curatise, se luminase.

Rezultatele pe care le obtinusem erau vizibile si pentru cei din jur, mai ales pentru doamne.Veneau sa ma intrebe curioase ce am facut, cum am slabit !

Noul meu stil de viata si nutritia echilibrata Herbalife ma ajuta in continuare sa fiu o mama in super forma, plina de energie si optimism, mai increzatoare si cu un rezultat care inspira si alte persoane sa obtina aceleasi rezultate pe termen lung!

Carmen Anton - Herbalife