5 extracte naturale recomandate in hepatita!

HepaStopForte pentru ficat reuneste un concentrat de ingrediente eficiente, ce pot ajuta cu succes in caz de probleme hepatice usoare sau severe. Acesti compusi activi si naturali din HepaStopForte te pot ajuta sa ai ficatul curat in mod natural, dandu-i forta necesara de a combate si preveni boli hepatice cum sunt hepatita sau chiar ciroza.

Formula a fost creata anume pentru a pune laolalta ingrediente naturale care, fiecare in parte, sporesc procesele naturale de refacere a ficatului bolnav.

HepaStopForte un astfel un aliat de nadejde complet pentru un ficat curat si sanatos, cu beneficii incontestabile ale fiecarui ingredient activ, fiecare extract de plante realizand un scut in jurul acestui organ vital ficatul care odata sustinut, se va reface mai repede si mai usor.

Secretul acestui supliment alimentar sta in cele sase extracte naturale din plante cunoscute si apreciate in medicina traditionala chineza, medicina orientata spre natura, care exploateaza legatura stransa a omului cu mediul inconjurator, de mii de ani.

Bolile de ficat cele mai temute pot fi controlate si de ce nu prevenite introducand zilnic astfel de ingrediente puternice precum cele pe care HepaStopForte le contine.
HepaStopForte se poate administra pacientilor cu hepatita: A, B si C, se recomanda de asemenea pacientilor cu ciroza insa doar in asociere cu LifeNRG pe care il gasiti aici

HepaStopForte se poate administra si in cazul ficatului gras sau steatoza hepatica, afectiune hepatica frecventa, strans legata de o alimentatie mult prea incarcata, care abunda in grasimi animale si alcool. Trigliceridele marire, un colesterol mare, sedentarismul si/sau fumatul sunt situatii nocive pentru ficat, motiv pentru care el are nevoie de sustinere naturala. O varianta buna si de incredere o reprezinta HepaStopForte.

Bolile de ficat acute sau cronice, refluxul biliar, intoxicatiile sunt, de asemenea, atenuate, de sprijinul natural al plantelor din HepaStopForte.
Formula acestui supliment urmeaza principiile medicinei asiatice, iar extractele din plantele alese fac produsul finit extrem de eficient.

De ce sa alegeti HepaStopForte?

Deoarece acest supliment are in compozitia lui plante ca Astragalus si Brusture, care accelereaza regenerarea ficatului. Astragalus este o planta foarte puternica, imunostimulenta si antivirala, care revitalizeaza sistemul imunitar, unul din jucatorii de baza ai organismului uman, intrucat toate bolile se dezvolta pe un fundal de imunitate scazuta.

Astragalus este supranumita radacina vietii, un miracol in lumea plantelor. si ea este folosita in medicina chineza traditionala de secole.

Intarzie imbatranirea, accelereaza imunitatea si combate cu succes afectiunile virale si inflamatorii responsabile de declansarea numeroaselor boli grave. Studiile care au cercetat planta astragalus releva ca planta se poate folosi cu succes pentru hepatite acute sau cronice , ciroze, imunitate scazuta, ca supliment pentru inima, pentru cei cu boli ale rinichilor si in oboseala cronica, facand-o astfel o componenta de baza a suplimentului HepaStopForte.

Brusturele are proprietati detoxifiante, hipoglicemiante si antibacteriene de excepie, antioxidante si antitumorale si antivirale, protejand organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi si, implicit, de boli tumorale, spun specialistii in fitoterapie.

Un alt compus foarte puternic al suplimentului HepaStopForte este catina incasa, fructul despre care specialistii in medicina naturista spun ca este dusmanul hepatitei, utilizat de chinezi de asemenea in leucemie si reumatism!

Catina vechilor incasi este o adevarata bomba de vitamina C, vitamina B, zaharuri si substante amare: fisolina, solanina, alcaloizi, polifenoli, melatonina, carotenoide, foarte importante pentru ficat.
Catina incasilor este de ajutor in perioadele de slabiciune, convalescenta, avand un puternic efect tonic si revigorant.

HepaStopForte contine si Damiana, un diuretic bland care va scapa de retentia de apa mai ales in cazul cirozei cu ascita, iar efectul detoxifiant este completat de proprietatile busuiocului de camp, care ajuta la eliminarea constipatiei si fortifica sistemul imunitar in cazul hepatitei, ingredient adesea folosit de medicina chineza si in afectiunile tumorale.

Sunatoarea este ingredientul cu principii active care induce o stare de calm si relaxare celor cu boli hepatice, care adesea sunt irascibili si sufera de insomnie. Iar calmul este vital, confortul emotional ne influenteaza mult felul in care gestionam bolile, potrivit ultimelor cercetari in domeniu.

Asadar, de ce va recomandam HepaStopForte?

Fiindca este un produs complet, din extracte naturale atent alese, cu proprietati benefice, care sustin sanatatea ficatului atat in cazul celor care au deja afectiuni hepatice, dar si preventiv, daca ne dorim sa avem ficatul curat si sanatos prin puterea plantelor!

HepaStop Forte este disponibil AICI sau in toate farmaciile Catena din Romania.