O familie fericita e fara indoiala o familie sanatoasa

Familia este una dintre capodoperele naturii, spunea frumos George Santayana. Intr-adevar, are dreptate. Familia e locul unde toate grijile, nelinistile si zbuciumul palesc. E locul unde dragostea trebuie sa primeze, iar armonia sa guverneze intreaga casa.

Familia este cea mai elementar forma de organizare. Fiind prima comunitate de care apartine un individ si prima autoritate sub care acesta invata sa convietuiasca, familia este cea care stabileste valorile fundamentale ale unei societati si formeaza viitori cetateni. De aceea, e important ca intre membrii unei familii sa existe relatii sanatoase.

Parintii sa se implice activ in cresterea copiilor lor, sa le induca valori morale ferme si sa-i ajute sa se dezvolte frumos.

Daca tot am amintit de relatii sanatoase, remarcam faptul ca o familie fericita este implicit si o familie sanatoasa. Bunastarea tuturor membrilor familiei aduce de la sine o stare de liniste, pace si mult confort in mediul familial.

Poate ca pare ca nu exista nicio legatura intre flora intestinala si starea de bine. Cand auzim de flora intestinala ramanem pasivi, nu schitam nicio reactie. Nu e ca atunci cand auzim de inima, creier, ficat, rinichi sau plamani.

Gresim de multe ori ca nu acordam importanta cuvenita intestinului nostru. Pe langa problemele digestive care pot aparea, te poti simti abatut, poti avea dureri de cap, insomnii, incapacitate de concentrare si poti fi lipsit de energie. Lipsa bacteriilor prietenoase din organism devine inamicul starii tale de bine.

Avem o veste buna insa: Bonflor capsule este sinbioticul care iti ajuta familia sa evite toate problemele pe care le poate cauza un intestin nesanatos si sa aiba o viata sanatoasa si linistita.

De ce i se spune sinbiotic? Pentru ca are in componenta atat PROBIOTICE, cat si PREBIOTICE. Cele din urma reprezinta hrana fara de care primele nu ar putea sa supravietuiasca si ar muri.

In plus, complexul sinbitotic iti poate fi de ajutor si daca suferi de sindromul colonului iritabil, colita ulcerativa, in bolile metabolice, dermatita atopica, precum si in perioada de sarcina si alaptare (creste proprietatile imunoprotectoare ale laptelui matern).

O familie fericita e fara indoiala o familie sanatoasa. Bonflor e alaturi de tine si familia ta in toate momentele importante din viata.