COSMO PHARM(R) introduce in februarie 2019, in farmaciile si plafarele din tara, dar si pe site-ul companiei, Neuromax

COSMO PHARM(R) introduce in februarie 2019, in farmaciile si plafarele din tara, dar si pe site-ul companiei, NEUROMAX(R), un complex unic neuroprotector si neurotrofic, formula revolutionara, ce are in compozitie concentratii optime ale celor mai bine documentate plante cu actiune sinergica pentru sustinerea memoriei si a intregului sistem nervos:

Citicolina creste nivelul de acetilcolina in creier, un neurotransmitator folosit pentru a transmite informatia intre neuronii care joaca un rol esential in dezvoltarea si formarea proceselor cognitive.

Imbunatateste functiile cerebrale, asigura protectie antioxidanta impotriva distrugerilor neuronale cauzate de radicalii liberi, ofera fosfolipidele necesare bunei functionari a neuronilor, intensifica procesele mentale, stimuleaza memoria, creste atentia si capacitatea de concentrare.

L-Carnitina, aminoacid cu rol neuroprotector (asupra nervilor periferici) si antioxidant, lupta impotriva radicalilor liberi, ofera energie si ajuta astfel la cresterea duratei si intensitatii efortului intelectual si fizic.

Bacopa monnieri are actiune antianxiolitica si antidepresiva, prin reglarea nivelelor dezechilibrate ale aminelor biogene, creste capacitatea de invatare si memorare, stimuleaza inteligenta si accelereaza procesarea informatiilor vizuale.

Taurina este un aminoacid cu rol neuromodulator si neuroprotector. Prin rolul antioxidant pe care il exercita, taurina protejeaza neuronii de efectul toxic al glutamatului, induce starea de relaxare, protejeaza retina si nervii periferici.

Ginkgo Biloba este utilizat pentru miraculoasele sale efecte antioxidante (datorita flavanoidelor si terpenoidelor), in imbunatatirea circulatiei periferice, combaterea pierderilor de memorie asociate cu imbatranirea, acufene, vertij, stadii incipiente ale bolii Alzheimer, recuperarea in urma unui atac cerebral si stadii incipiente ale degenerarii maculare.

Fosfatidilcolina este o componenta majora a materiei cenusii, importanta pentru structura normala si regenerarea celulei nervoase (neurogeneza). Precursor al colinei, care participa la sinteza acetilcolinei, reprezinta substanta esentiala in transmiterea nervoasa si functionarea sistemului nervos central si vegetativ.

Fosfatidilserina, componenta de baza din stratul intern al membranei celulei nervoase cu cea mai mare concentratie in creierul uman, are rol in excitabilitatea si comunicarea interneuronala, amelioreaza declinul cognitiv, regleaza eliberarea de acetilcolina, dopamina si noradrenalina. Creste performantele cognitive si are rol antianxiolitic si antistres (creste nivelul dopaminei).

L- Glutamina, ā€˛carburantul creieruluiā€¯, este cel mai abundent aminoacid din organism, prezent in fiecare celula a organismului uman, dar cu cele mai mari cantitati regasite in fluidul cerebro-spinal, sange si muschi.

Are rol antiinflamator, stimuleaza sinteza de gluten, scade excesul de amoniac cerebral care cauzeaza bolile neurodegenerative (boala Alzheimer, boala Parkinson si alte afectiuni aferente).

Acidul alfalipoic este un antioxidant endogen cu rol neuroprotector, ce actioneaza la nivel central si periferic, intra si extracelular, trecand bariera encefalica.

Studiile releva actiunea de succes a ingredientelor NEUROMAX(R) in imbunatatirea functiilor cerebrale (procesarea vizual-spatiala, atentia, viteza de procesare a informatiei, concentrarea, memorarea, coordonarea miscarilor, functia executiva si echilibrul emotional) si in activitatea neuroprotectoare.

De asemenea, intarzie procesele de imbatranire cerebrala si este un tonic natural al sistemelor nervos si vascular, cu rezultate uimitoare in recuperare post AVC si in boli neurodegenerative (Alzeihmer, Parkinson).

Acest produs este recomandat de Societatea de Neurologie si Psihiatrie a Copilului si Adolescentului din Romania.

Fondata inca din 1994, COSMO PHARM(R) este o companie cu o traditie de 25 de ani pe piata suplimentelor alimentare din Romania, fiind promotor al ideilor de suplimente alimentare si nutritie sanatoasa.

Activam ca unic importator si distribuitor al unora dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive din lume, TISHCON CORP.SUA, Lallemand (probiotice), precum si alti producatori: AkerBioMarine(TM) (Superba2(TM) Krill Oil), FMC (EPAX(R)Fish Oil), DSM (resVida(R) Resveratrol), Kaneka(TM) (QH) si Sabinsa Corp.

COSMO PHARM(R) iti aduce Sanatate din natura(R)!