(Im)Potenta - o problema de actualitate

Solutii naturale. Testate. Eficace.

Diferite afectiuni endocrine, vasculare, neurologice si psihiatrice afecteaza functia sexuala si reproductiva normala la barbati. Mai mult, disfunctia sexuala poate fi simptomul prin care se manifesta o boala sistemica.

Functia Sexuala Normala

Erectia peniana este initiata de stimuli neuropsihologici care produc in final vasodilatatia spatiilor si a arterelor sinusoide din interiorul celor doi corpi cavernosi. Erectia este precedata in mod normal de dorinta sexuala (sau libido), care este reglata partial de factori psihologici androgen-dependenti.

Desi erectiile spontane nocturne si diurne sunt suprimate la barbatii cu deficit androgenic, erectiile ca raspuns la stimulii erotici pot continua perioade lungi. Astfel, actiunea continua a hormonilor androgeni pare sa fie necesara pentru libidoul normal, dar nu pentru mecanismul erectiei in sine.

Creierul exercita o influenta modulatoare importanta asupra cailor reflexe spinale care controleaza functia peniana. Variati stimuli vizuali, auditivi, olfactivi si imaginativi provoaca raspunsuri erectile care implica diverse cai eferente catre hipotalamus, care actioneaza ca un centru de integrare.

Orgasmul este un fenomen psihosenzorial in care contractiile ritmice ale muschilor pelvini sunt percepute ca placute. Orgasmul se poate produce fara erectie sau ejaculare sau in prezenta ejacularii retrograde.

Detumescenta dupa orgasm si ejaculare este incomplet inteleasa. Dupa cat se pare, tonusul activ al vaselor din spatiile sinusoidale este refacut prin contractia musculaturii netede (probabil mediata adrenergic), care scade influxul de sange in penis si sustine golirea tesutului erectil.

Dupa orgasm exista o perioada refractara care variaza ca durata, in functie de varsta, conditia fizica si factorii psihici. In timpul acestei perioade, erectia si ejacularea sunt inhibate.

Solutii 100% naturale. Testate. Eficace.

O gama larga de tulburari sexuale afecteaza, din pacate, populatia tanara a societatii noastre. Cauzele acestor tulburari variaza considerabil, iar medicina moderna nu ofera un remediu satisfacator pentru tratamentul lor. Au fost raportate tulburari sexuale care au dus la destramarea familiilor.

Pentru rezolvarea acestor tulburari s-a efectuat un studiu in vederea determinarii valorii terapeutice a POTENT POWER, marca a Star International Med Impex, Bucuresti.

110 de barbati au fost inscrisi in studiul clinic la Centrul de Sanatate Ayurvedic al Star International Med Impex, Bucuresti. Dintre acestia, cinci erau necasatoriti. Varsta lor a variat intre 22 si 49 de ani. Sotiile acestor voluntari aveau varsta cuprinsa intre 20 si 45 de ani. Durata casniciei a variat de la 2 la 15 ani.

Pacientilor li s-a cerut sa raspunda la un chestionar vast, pregatit special. Principalul criteriu de selectie a fost orice forma de dificultate sexuala la barbati, cum ar fi ejacularea prematura, erectia imperfecta, lipsa de satisfactie, libidoul redus sau vigoarea.

Din cele 105 de persoane casatorite, 45 aveau cel putin un copil, restul de 60 nu aveau copii. Acesti 60 de subiecti au fost inclusi in studiu pentru a determina efectul acestui produs asupra fertilitatii.

Viata sexuala a generat informatii despre dorinta sexuala, erectia penisului, durata aproximativa a erectiei, duritatea penisului, ejacularea prematura, succesul in coitus, frecventa actelor sexuale intretinute pe saptamana, relatia cu sotia in momentul coitusului etc.

In plus, au fost intrebari privind natura materialului seminal, satisfactia sexuala, starea psihica post-coitala, coitusul anormal si conditiile de mediu in momentul coitusului, pentru a evalua dorinta sexuala generala si capacitatea sexuala a fiecarui caz luat in studiu.

Fiecare individ a primit doua tablete de POTENT POWER de trei ori pe zi timp de 8 saptamani, urmate de 1 comprimat de trei ori pe zi timp de 6 luni. Dupa o luna de tratament, pacientilor li s-a cerut sa se prezinte la clinica. La fiecare vizita la clinica, pacientii au fost rugati sa raporteze orice efecte secundare pe care le-ar fi putut avea.

Rezultate

Schimbarile diferitilor parametri ai raspunsului sexual sunt inregistrati in tabelul 3.

Scorul de evaluare a fost cel standard, de la 0 la 4, unde: 0 - niciun rezultat, 1- raspuns slab, 2 - raspuns satisfacator, 3 - raspuns bun, 4 - raspuns foarte bun.

Diferente de comportament sexual atat inainte, cat si dupa tratamentul cu POTENT POWER
Nr. crt. Parametru urmarit Scor
Inainte de tratament Dupa tratament
1. Dorinta sexuala 00 04
2. Durata erectiei 01 03
3. Instalarea erectiei 01 03
4. Fermitatea penisului 01 03
5. Ejaculare prematura 01 04
6. Satisfactia sexuala 01 03
7. Frecventa actelor sexuale/saptamana 01 03
8. Relatia cu partenera in timpul actului 02 04

Tabelul 3 arata ca POTENT POWER a produs o imbunatatire a erectiei penisului, cresterea duratei erectiei si a duritatii penisului – rezultate semnificative din punct de vedere statistic.

Tabelul 4 inregistreaza constatarea obiectiva a examinarii materialului seminal.

Examinarea materialului seminal
A Examinarea fizica a lichidului seminal
1. Consistenta Inainte Dupa
Apoasa 57 14
Medie 38 13
Vascoasa 15 83
2. Cantitatea < 1 ml 61 --
Intre 1 si 3 ml 30 56
> 3 ml 19 54
B Examen microscopic
1. Cantitate de spermatozoizi (Millioane/ml) Normal (60 sau > 60)* 24 87
Sub-sterilitate (> 20 si < 60) 30 15
Sterilitate (< 20 sau absenti) 56 08
2. Motilitatea spermatozoizilor Fara motilitate 42 09
Motilitate scazuta 40 12
Motilitate medie 28 89
C Morfologia spermatozoidului
1. Forma si maturitatea Slab dezvoltati 65 12
Bine dezvoltati 45 98
2. Viabilitatea la 4 ore < 50% viabilitate 49 14
> 50% si < 75% 40 30
100% viabilitate 6 63
Absenta spermatozoizilor 5 3

Rezultatele au aratat o schimbare a calitatii materialului seminal, care s-a imbunatatit dupa tratamentul cu POTENT POWER. Trei voluntari au raportat ca sotiile lor au dat nastere unor copii sanatosi.

Concluzie

Comportamentul sexual care implica erectia penisului si ejacularea sunt actiuni fundamentale reflexive. Adesea, desi sunt primiti stimuli sexuali aferenti adecvati, acestia nu sunt efectiv convertiti la cei eferenti.

Cortexul cerebral reglementeaza in cele din urma raspunsul la imputul senzorial primit de el si, astfel, factorii psihologici si starea emotionala au o influenta importanta asupra actului sexual.

Rezultatele acestui studiu arata ca POTENT POWER permite cu siguranta indivizilor sa isi depaseasca debilitatea sexuala si reprezinta un remediu eficient in tratamentul celor mai nefericite afectiuni ale sterilitatii masculine si ale performantelor sexuale nesatisfacatoare.

Autor: Farm. Ing. Liviu Horoba