Ashwagandha KSM-66 - esential sanatatii si echilibrului emotional

COSMO PHARM (R) introduce in luna ianuarie 2019, in farmaciile si plafarele din tara, dar si pe site-ul companiei, ASHWAGANDHA(R) KSM-66 500 mg - WORLD’S BEST ASHWAGANDHA.

Ashwagandha (Withania somnifera Dunal), numita si „ginseng indian” sau „cires de iarna”, este una dintre cele mai utilizate plante adaptogene din medicina traditional indiana, fiind folosita ca sursa naturala de energie si vitalitate.

Pentru a ajunge la forma finala, ASHWAGANDHA(R) KSM-66 500 mg a trecut printr-un proces anevoios de certare ce a durat 14 ani, extractul avand cea mai mare doza si pura de Ashwagandha disponibila pe piata.

Produsul foloseste un proces unic de extractie patentat, bazat pe principii „Green Chemistry“, extras din radacina plantei si prelucrat cu ajutorul laptelui, fara a folosi alcool sau orice alt solvent chimic.

Peste 24 de studii de specialitate au fost realizate in colaborare cu institute academice si de cercetare importante, respectand standardele internationale: studii randomizate, dublu-orb si controlate cu placebo.

Studiile clinice releva beneficiile ASHWAGANDHA(R) KSM-66 in:

• Reducerea starilor de stres, anxietate, depresie si mancatul compulsiv asociat stresului.

Studiul realizat pe 64 oameni - 41 (64%) barbati si 23 (36%) femei - pacienti sanatosi cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 ani, timp de opt saptamani, a demonstrat ca Ashwagandha imbunatateste rezistenta organismului uman la stres.

• Imbunatatirea proceselor de memorare, amintire si concentrare.

Un studiu efectuat pe 51 de adulti, cu varste de peste 35 de ani a confirmat ca dupa opt saptamani, grupul tratat cu Ashwagandha a prezentat imbunatatiri semnificative in: memorie de lunga si scurta durata, atentie si viteza de procesare a informatiei.

• Sustinerea rezistentei, fortei, masei musculare si ratei de recuperare musculara.

Studiul realizat raporteaza ca suplimentarea cu Ashwagandha a prezentat rezultate semnificativ mai bune in: cresterea fortei si a masei musculare, a nivelului de testosteron, reducerea leziunilor musculare si a grasimii corporale.

• Cresterea performantelor sexuale pentru ambele sexe si testosteronul la barbati.

Concentratia spermatozoilor in randul pacientilor de sex masculin carora le-a fost administrat KSM 66 a crescut substantial (167%), la fel si volumul spermei (53%).

In randul subiectilor de sex feminin, scorurile domeniului FSFI pentru excitare, lubrifiere, orgasm si satisfactie s-au imbunatatit semnificativ, cu o crestere de 126,1% a numarului total de acte sexuale de succes.

Fondata inca din 1994, COSMO PHARM(R) este o companie cu o traditie de 25 de ani pe piata suplimentelor alimentare din Romania, fiind primii promotori ai ideilor de suplimente alimentare si nutritie sanatoasa.

Activam ca unic importator si distribuitor al unora dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive din lume, TISHCON CORP.SUA, Lallemand (probiotice), precum si alti producatori: AkerBioMarine (Superba2 Krill Oil), FMC (EPAX(R) Fish Oil), DSM (resVida(R) Resveratrol), Kaneka (QH) si Sabinsa Corp.

COSMO PHARM(R) iti aduce Sanatate din natura!