Ce se intampla cu creierul nostru dupa 40 de ani?

Odata cu inaintarea in varsta, angrenarea creierului in procese cognitive devine mai inceata. Aceasta este cauzata de micsorarea creierului si vascularizarea redusa. Memoria de scurta durata este afectata si creste incidenta accidentelor vasculare cerebrale si a dementei.

Genetica, neurotransmitatorii si hormonii au un rol important in imbatranirea creierului.

Conform unui studiu publicat de catre Centrul National de Informare Biotehnologica, S.U.A., rezultatele au demonstrat ca declinul neurologic incepe odata cu varsta de 40 de ani.

Cercetatorii au cuantificat abilitatile mentale a peste 7 000 de functionari publici cu varsta cuprinsa intre 45 - 70 de ani, pe o perioada de 10 ani, intre 1997 si 2007.

Acestia au fost rugati sa efectueze o serie de teste la inceputul si la sfarsitul perioadei desfasurarii studiului. In cadrul testelor, subiectii au fost rugati sa enumere cat mai multe cuvinte incepand cu "S" si cat mai multe nume de animale dintr-o lista ce le-a fost citita in prealabil. Alte teste au examinat vocabularul si memoria vizuala.

Cercetatorii au descoperit ca pana la finalizarea studiului, subiectii cu varsta cuprinsa intre 45 si 49 de ani au avut o scadere de 3,6% a functiei cognitive.

Imbatranirea prematura a creierului nu este dependenta de varsta cronologica. Adoptarea unui stil de viata sanatos poate fi cea mai buna aparare impotriva schimbarilor pe care le poate suferi un creier imbatranit.

Factorii de protectie care reduc riscul cardiovascular, precum exercitiile fizice, o dieta sanatoasa, consumul scazut de alcool, efortul cognitiv crescut sub forma educativa sau ocupationala ajuta creierul predispus imbatranirii premature.

Masurile suplimentare pentru prevenirea bolilor cardiovasculare si degenerarii cerebrale pot fi, de asemenea, foarte importante.

NEUROMAX de la Cosmo Pharm este un complex unic neuroprotector avand in compozitie concentratii optime ale celor mai sustinute si cercetate plante cu actiune sinergica pentru sprijinirea sistemului nervos: Bacopa monnieri,Ginkgo Biloba,Citicolina, Fosfatidil serina, Fosfatidil colina, L-Carnitina, L-Glutamina, Acid alfa lipoic si Taurina.

Formula revolutionara sustine buna functionare a sistemului nervos si vascular, ofera protectie la nivelul celulelor nervoase, stimuleaza functionarea conexiunilor interneuronale, sustine transmiterea impulsului nervos prin modularea neurotransmitatorilor, asigura aportul de aminoazici necesari metabolismului cerebral, ofera suport neuronal in boli neurodegenerative, ajuta in perioada de recuperare post AVC, sustine recuperarea neuromotorie, imbunatateste procesele de invatare, memorare, atentie, creste vigilenta si scade timpul de raspuns (reactie), sustine functia mentala la persoanele in varsta, sprijina procesul de amintire, combate oboseala, stresul, anxietatea si depresia, reduce migrenele, insomniile si contribuie la sanatatea sistemului cardio-vascular.

Nu are reactii adverse.

Acest produs este recomandat de SNPCAR – Societatea de Neurologie si Psihiatrie a Copilului si Adolescentului din Romania.
Cosmo Pharm iti aduce Sanatate din natura!