Cele mai bune alimente pentru oase puternice

Cum am putea sa avem o dieta echilibrata in vitamine si minerale, pentru a asigura organismului nostru un sistem osos puternic pe termen lung? Am selectat 7 alimente recomandate care iti pot completa necesarul zilnic de vitamine si minerale:

Laptele sau lactatele, in general, reprezinta o sursa bine cunoscuta de calciu si vitamina D. Un pahar de lapte contine 300mg de calciu, ceea ce acopera o parte importanta din cele 1000mg recomandate zilnic pentru un adult.

Broccoli.Delicios si versatil, broccoli este o sursa importanta de calciu si vitamina A,C, dar si fier. Poti gati broccoli in numeroase moduri - supa crema, in amestec cu alte legume pentru umpluturi sau sotat, la felul doi, ca garnitura.

Soia. Soia devine din ce in ce mai populara, in special in dietele vegetariene si vegane. Un singur pahar de lapte de soia asigura 40% din necesarul zilnic de calciu, alaturi de alte elemente esentiale precum Omega 3 de originevegetala, proteine i fibre, fier, fosfor, potasiu,vitaminele A, B2 i B12.

Pestele. Sardinele, somonul sau bibanul sunt exemple de peste bogat in calciu. Sardinele conservate in ulei, nedezosate, iti ofera 370mg de calciu dintr-o portie de 100g, in timp ce aceeasi cantitate de somon contine aproximativ 280mg. De asemenea, uleiul de peste iti aduce un aport important de vitamina D.

Galbenusurile se numara printre alimentele cu cea mai mare cantitate de vitamina D. Alatura-le produselor din lapte la micul dejun si ai parte de o cantitate semnificativa din necesarul recomandat.

Poti suplimenta dieta zilnica cu noul produs OsteoEffectâ„¢, conceput la standarde canadiene in acord cu ultimele descoperiri stiintifice.

Formula unica OsteoProgenitor, tine pasul cu inovatia tiintifica si consta intr-o matrice din 9 substante destinate mineralizarii osoase: Trehaloza (ingredientul inovator care ajuta la rezistenta structurii osoase), Calciu, Magneziu, Vitamina D, Cupru, Zinc, Vitamina C, Lizina si MSM.

Formula OsteoProgenitor a fost conceputa astfel incat sa favorizeze o actiune si absorbtie rapida si corecta a substantelor active la nivelul oaselor. O cura tine pentru 67 zile.
OSTEOeffectâ„¢ nu contine coloranti sau conservanti si este fabricat respectand standardele GMP-garantia calitatii.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-urile: osteoeffect.ro sau good-days.ro.