Cum influenteaza scaunele de birou sanatatea copilului tau?

Cand copiii isi fac aparitia miraculoasa in viata noastra, fara sa ne gandim o clipa, devin prioritari in orice actiune si decizie pe care o luam in fiecare moment. Atunci cand cumparam ceva, prima data ne gandim daca acest obiect va fi pe placul copilului, daca acesta va fi in siguranta atunci cand incearca sa il foloseasca.

De exemplu, atunci cand achizitionam o piesa de mobilier, atentia ni se indreapta spre colturile rotunjite pentru a proteja copilul de viitoare lovituri imprevizibile.

La fel, trebuie sa ne gandim cand alegem scaune de birou pentru copiii nostri pentru ca aceste piese de mobilier pot influenta negativ sau pozitiv dezvoltarea sanatoasa a corpului firav, in crestere.

O alegere gresita, poate deforma odata cu timpul, coloana micutului, ca urmare a unei posturi gresite a corpului si ii poate influenta starea psihica generala.

Pentru ca ne dorim sa le oferim tot ce este mai bun, trebuie sa acordam o deosebita atentie detaliilor pieselor de mobilier pe care le achizitionam pentru ca acestia le vor folosi aproape zilnic.

Parintii care au copii inscrisi la scoala, stiu cat de mult timp petrec acestia intr-un scaun la cursuri si cat timp stau intr-un scaun de birou cand isi fac lectiile acasa. De aceea, este esential ca ei sa aiba o pozitie cat mai comoda atunci cand stau la masa de birou.

Nu stii care este scaunul de birou potrivit pentru pozitia corecta a copilului tau pentru ca oferta este mult prea mare?

Scaunul de birou potrivit trebuie sa fie confortabil, ergonomic si cu un design vesel care sa ii inspire pe cei mici. Odata cu alegerea unui scaun de birou potrivit, sanatatea, productivitatea si rezultatele bune la invatatura vor cunoaste o imbunatatire semnificativa.

Sunt putini elevi care stau nemiscati timp de cateva ore atunci cand isi fac temele tocmai de aceea, cele mai bune scaune de birou pentru cei mici sunt cele care se adapteaza miscarilor, permitandu-le sa se sprijine, relaxeze si sa se bucure de tot confortul necesar.

Comparativ cu cele pentru adulti, scaunele de birou pentru copii sunt mai compacte, mai flexibile si mai usor de manevrat. Scaunul trebuie sa fie pe masura copilului, nu mai mare, nu mai mic, pentru ca acesta s-ar putea sa ii cauzeze cu timpul probleme de sanatate si sa-si formeze o postura gresita.

Aspectele de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti un scaun de birou potrivit pentru copii:

- Ergonomia scaunului - scaunele de birou ergonomice se vor potrivi perfect cu anatomia copilului. Capacitatea acestor scaune de adaptare este esentiala si reprezinta un factor de influenta important in alegerea potrivita.

- Caracteristici speciale - posibilitatea reglarii inaltimii si a spatarului, captuseala pentru sezut pentru un confort maximizat, existenta cotierelor si a rotilor pentru deplasare. Pentru scolarii mari, este recomandat sa achizitionati scaune cu manere dar pentru cei mici sunt recomandate cele fara brate pentru ca acestea ii pot incomoda atunci cand scriu.

- Materialul - Alegeti scaune cu materiale de buna calitate care sa nu le provoace stari de disconfort celor mici. Spatarul si sezutul trebuie sa fie moi si bine captusite cu buret. Alege mereu materiale textile, respirabile.

- Spatarul - Este recomandat un scaun cu spatar reglabil astfel incat atunci cand acestia isi fac lectiile, sa aiba o pozitie corecta si confortabila.

- Inaltimea scaunului - Pozitia corecta este cu picioarele drepte pe podea, coapsele paralele cu podeaua iar antebratele paralele cu suprafata de lucru. Daca scaunul este prea inalt, se va crea o presiune mare in zona sensibila din spatele genunchilor si circulatia sangelui se va ingreuna.

- Spatiul si dimensiunea biroului - Scaunul de birou ales trebuie sa fie in perfecta compatibilitate cu biroul si spatiul in care acestea sunt pozitionate. In cazul in care camera este de mici dimensiuni, este recomandata alegerea unui scaun de birou cat mai compact.

In cazul in care alegerea scaunului de birou pentru cel mic vi se pare o misiune dificila, la SomProduct va asteapta o gama variata de scaune de birou disponibile in stoc si veti avea mereu la dispozitie un consultant care sa va ajute sa luati cele mai inspirate decizii.

Alegeti-va produsele preferate, adaugati-le in wishlist. Nu uitati sa urmariti campania de Black Friday care va fi activa in perioada 16-18 noiembrie 2018.

De-a lungul timpului, SomProduct a devenit mai mult decat un magazin online. A evoluat intr-un concept. Dorinta de a duce traditia mai departe si de a completat portofoliul de produse cu furnizori de renume din cele mai indepartate colturi ale lumii a dus la selectia unor produse de cea mai inalta calitate.

Astazi, produsele SomProduct pot sa fie testate in showroomurile tematice ,,Lumea Somnului,, din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca sau Baia Mare.